Anouk Romers

Foto Linda
Foto Linda
Anouk Romers
Senior webmanager & Adviseur Online

Bel Anouk: 06-11161724

Anouk Romers - Senior webmanager & Adviseur Online

Anouk is de afgelopen 20 jaar bezig geweest om websites, intranetten en digitale toepassingen (functioneel) te beheren en verder te ontwikkelen voor organisaties in met name de zorgsector. Zij is hierbij de spil tussen de gebruiker en de techniek en vaak de schakel tussen communicatie/dienstverlening en ICT.

Het vertalen van wensen en ideeën naar een concreet bruikbaar product is wat zij graag doet. Ze gelooft in de meerwaarde van het werken in multidisciplinaire teams en werkt ook graag zelfstandig. Anouk is een doener en een generalist en heeft een dienstverlenende instelling. Werken met passie, betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, ethiek en zorgzaamheid is wat haar karakteriseert.

In haar laatste baan heeft ze meegewerkt aan het opbouwen van Stichting 113 Zelfmoordpreventie. In 13 jaar heeft zij verschillende digitale omgevingen opgeleverd, doorontwikkeld en beheerd: website, chatapplicatie, therapie-omgevingen, apps en online trainingen. Haar taak was voornamelijk aansturing en coördinatie, ook naar leveranciers toe. Ook het leveren van managementrapporten op basis van Google Analytics behoorde tot de taken, evenals het coördineren en schrijven van SEO-pagina’s.

Door de jaren heen heeft Anouk op verschillende terreinen cursus en trainingen gedaan die raken aan het verbeteren van digitale dienstverlening. Bijvoorbeeld een training internet management en UX en basiscursussen als schrijven voor het web, product owner en scrum.
In haar vrije tijd is Anouk vaak ergens in de natuur te vinden. Om lange wandelingen te maken of vogels te spotten. Een andere grote liefde is Argentijnse tango.

Diensten

  • Webmanager & coördinator online team
  • Projectleider realisatie en implementatie websites, intranet en online applicaties
  • Projectleider optimalisatietrajecten websites, intranetten en online applicaties
  • Projectadviseur realisatie en implementatie websites en online applicaties
  • Advisering en implementatie m.b.t. (online) dienstverlening
  • Functioneel beheer websites
  • Advisering online marketing, schrijven SEO-pagina’s

Recente opdrachten

  • Functioneel beheerder websites gemeente Ronde Venen

Neem contact op met Anouk
a.romers@gbbo.nl / 06-11161724

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: