Arjan Glas

Foto Kees-Jan
Foto Kees-Jan
Arjan Glas
Manager & Adviseur Online

Bel Arjan: 06-16136132

Arjan Glas - Manager & Adviseur Online

Als Manager & Adviseur Online is Arjan continu bezig met de missie van GBBO om online communicatie en dienstverlening gebruiksvriendelijker te maken. Arjan vindt het zinvol en fijn om voor organisaties met een maatschappelijke doelstelling te werken. Samen met zijn team een goed werkend product (en daarmee gebruiksvriendelijke digitale dienstverlening) opleveren is zijn missie. Hij krijgt energie van het managen van een project of team en vindt het leuk om project- en teamleden te helpen en te coachen. Met zijn vakkennis over websites en digitale dienstverlening ondersteunt hij de professionalisering van zijn opdrachtgevers.

Arjan is sterk in het signaleren en oplossen van knelpunten, prioriteiten stellen en makkelijk schakelen tussen verschillende partijen met oog voor hun belang. Daarnaast fungeert hij als klankbord en adviseur voor opdrachtgevers en stakeholders en kan hij partijen enthousiasmeren en betrokkenheid genereren. Hij is gewend om verantwoordelijkheid te dragen en het overzicht te behouden tijdens complexe projecten en kan goed schakelen tussen overstijgende en uitvoerende rollen. Zijn competenties zijn: omgevingssensitief, krachtige analist, strategisch regisseur, mensgericht en waarden gedreven.

Arjan heeft in zijn carrière voor meer dan 30 opdrachtgevers digitale projecten opgeleverd. Arjan heeft dan ook meer dan 15 jaar consultancy ervaring opgedaan. Naast websiteprojecten voor partijen uit uiteenlopende branches als consultancy, non-profit, commercie en zorg verzorgde hij ook sociale media trainingen en leverde hij vaste bijdragen als journalist aan een online nieuwsplatform.

Diensten

  • Projectleider realisatie en implementatie websites, intranet en (online) applicaties (inclusief aanbestedingen)
  • Projectleider optimalisatietrajecten websites, intranetten en (online) applicaties
  • Advies en implementatie m.b.t. (online) dienstverlening
  • Interim Webmanager / Webcoördinator / Online Adviseur

Onderstaand overzicht geeft een beeld van de diverse online projecten die Arjan heeft uitgevoerd.

  • Projectleider vernieuwing website Werken in Noord-Holland Noord
  • Card-sorting menustructuur ABG gemeenten

Neem contact op met Arjan
a.glas@gbbo.nl / 06-16136132

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: