1/3 gemeenten NL wil meewerken aan onderzoek toptakenwebsites

1/3 gemeenten NL wil meewerken aan onderzoek toptakenwebsites

Welk effect hebben toptakenwebsites nu eigenlijk? Welke onderdelen maken een toptakenwebsite tot een succes en welke onderdelen juist niet?

Om dit te onderzoeken zijn gemeenten gevraagd door het Ministerie van BZK om aan te geven of zij willen deelnemen aan het grootste onderzoek naar toptakenwebsites van Nederlandse gemeenten ooit. In acht dagen tijd hebben meer dan 130 gemeenten zich aangemeld om deel te nemen. Een geweldig aantal!

 

Aanmelden?

Het onderzoek start binnenkort, u kunt uw gemeente nog aanmelden tot en met donderdag 26 juni 2014 via dit bericht en link naar de vragenlijst.

 

Over de schrijver

Pieter wordt enthousiast van dienstverlening die vanzelfsprekend is. Vanuit zijn achtergrond in dienstenmarketing (Msc Marketing) en werkervaring heeft hij zich tot een ervaren serviceverbeteraar ontwikkeld. Hij is sterk in projectmanagement, klantonderzoek en serviceverbetering voor organisaties die actief zijn in de publieke en commerciële sector.

Reacties (2)

 1. eddy van Amersoorth :

  Beste Pieter,

  Het vinden van antwoorden door de burger op de website van de gemeenten wordt steeds belangrijker. Het 24/7 antwoord vinden levert voor zowel de gemeente als de burger veel op. Wordt dit aspect meegenomen in het onderzoek?
  En zo ja hoe?

 2. Pieter Pinxten :

  Dag Eddy,

  Bedankt voor je reactie. Het onderzoek richt zich op het toetsen van onder andere kwaliteitsvoordelen en kostenvoordelen die toptakensites mogelijk bieden. Binnen de kwaliteitsvoordelen zijn er een aantal onderzoeksvragen geformuleerd die raakvlak hebben met het vinden van informatie.

  Omdat het onderzoek nu nog loopt, kan ik nog niet heel veel inhoudelijk hierover zeggen. De opdrachtgever bepaalt allereerst welke resultaten worden gecommuniceerd. Wat ik je kan aanraden is lid worden van onze nieuwsbrief. Ik verwacht dat we resultaten zeker via de nieuwsbrief communiceren en dan komt de informatie vanzelfsprekend je kant op.

  Ik wens je nog een prettige dag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips