Onze diensten

Wij geloven in makkelijke dienstverlening. Dit gedachtegoed voeren we dan ook iedere dag uit. Niet alleen voor jouw doelgroep(en), maar ook voor jou als opdrachtgever.

W

e helpen je jouw doelgroep beter te bedienen. Dit doen we door de dienstverlening via de verschillende klantcontactkanalen te verbeteren waarbij we het digitale kanaal als startpunt nemen. Afhankelijk van jouw uitdaging combineren we onderzoeksmethodes, analyses, inzichten, trainingen en projectmanagement tot een passende aanpak. In nauwe samenwerking met jou bedenken we vervolgens de juiste oplossingen. En helpen we deze , indien gewenst, te implementeren. Zo maken we het samen makkelijker voor inwoners, ondernemers en andere organisaties om met de overheid zaken te doen.

Onderzoek

Benieuwd naar de mening van je klant? Meer inzicht uit je webstatistieken? Wij gaan graag samen met je op onderzoek.

Lees verder →

Interim

Van extra capaciteit in je online team tot volledige projectleiding naar een nieuwe website, wij helpen je graag jouw doel bereiken.

Lees meer →

Training

Op zoek naar een training over Google Analytics, schrijven voor het web of klantonderzoek? Lees hier alles over de mogelijkheden.

Lees verder →

Reacties

Geen reacties.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: