Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst 2017 (Download)

Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst 2017 (Download)

Het zal niemand ontgaan zijn, per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Aangezien wij veel gegevens beheren zijn wij uiteraard al zeer lang met de implementatie van de AVG bezig. Een onderdeel hiervan zijn de verwerkersovereenkomsten.

Nieuwe versie Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst

Een document dat vaak genoemd wordt bij het opstellen van verwerkersovereenkomst is de Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst 2017 (BIR 2017). Dit is de opvolger van Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst 2012 (BIR 2012).

Hoewel het niet moeilijk is om achtergrond informatie over dit document te vinden, hebben we al een paar keer het verzoek gekregen om het daadwerkelijke document te delen. Het downloaden van de Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst 2017 kan namelijk nogal een zoektocht zijn.

Om je te helpen bij deze zoektocht kan je hier het document downloaden:

Baseline Informatiebeveiliging Rijksdienst 2017 (745 downloads)

 

ps. Mocht iets aan de AVG niet duidelijk zijn, laat het hieronder weten dan beantwoorden we je vraag!

Over de schrijver

Pieter wordt enthousiast van dienstverlening die vanzelfsprekend is. Vanuit zijn achtergrond in dienstenmarketing (Msc Marketing) en werkervaring heeft hij zich tot een ervaren serviceverbeteraar ontwikkeld. Hij is sterk in projectmanagement, klantonderzoek en serviceverbetering voor organisaties die actief zijn in de publieke en commerciële sector.

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips