De dienstverlening van GBBO gaat door tijdens de corona crisis

De dienstverlening van GBBO gaat door tijdens de corona crisis

Ondanks het Corona virus gaat de dienstverlening van GBBO door.

De gezondheid van u en de medewerkers van GBBO staat hierin voor ons wel altijd op nummer 1. Om dit te kunnen waarborgen volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en werken we de komende tijd voornamelijk vanuit huis. Alle werkzaamheden die vanuit huis mogelijk zijn zullen dan ook gewoon door gaan. Belangrijke meetings en overleggen vinden telefonisch of doormiddel van videocalls plaats. We zijn zoals gebruikelijk goed bereikbaar via telefoon en email.

We merken dat de crisis en het vele thuiswerken naast alle vervelende gevolgen ook kansen bied. Zo zijn er gemeenten die hun inwoners proberen te helpen door middel van hun online dienstverlening. Deze week publiceren we een blog met enkele tips om in deze tijd van crisis de online dienstverlening te bevorderen.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht of over de voortgang van je onderzoek. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid, sterkte en succes toe de komende tijd!
Team GBBO

logo GBBO
shadow

Over de schrijver

Wouter heeft als passie om een (online) dienst zo goed en duidelijk mogelijk aan te laten sluiten op de behoeftes van de klant. Met zijn (inter)nationale ervaring, bij zowel gemeentes als commerciële bedrijven, weet hij goed te analyseren wat deze behoeftes zijn. En kan hij hier met gedegen advies op inspelen.

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips