GBBO biedt meet- en verbeterdiensten voor Siteimprove Analytics aan

GBBO biedt meet- en verbeterdiensten voor Siteimprove Analytics aan

– Update 17-12-2018
Inmiddels is de eerste training gegeven aan de gemeente Gouda.
De training is zeer goed verlopen en beoordeeld door de deelnemers met een 9 gemiddeld.
Meer informatie over de training vind je de pagina training: Siteimprove

Oude bericht
Siteimprove en GBBO zijn een samenwerking aangegaan voor de Nederlandse gemeenten. Het belangrijkste doel van de samenwerking is een bijdrage te leveren aan betere en makkelijkere overheidsdienstverlening.

We vinden het als onafhankelijk adviesbureau belangrijk om een breed spectrum aan mogelijkheden te bieden, om zo voor iedere klant gepaste dienstverlening te leveren. We zijn al jaren marktleider op het gebied van webanalyse onder Nederlandse gemeenten. In het verleden was deze dienstverlening er alleen voor Matomo (Piwik) en Google Analytics. De laatste jaren gebruiken lokale overheden ook Siteimprove Analytics en ook die klanten helpen wij graag.

Voor Siteimprove is het van groot belang dat alle lokale overheidsklanten op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen werken met de Siteimprove Analytics module, wat onderdeel is van het Siteimprove Intelligence Platform. Siteimprove biedt haar klanten standaard support- en product trainingsmogelijkheden. (Gezamenlijke) Klanten onder de Nederlandse gemeenten, die extra ondersteuning willen, kunnen vanaf nu ook terecht bij ons.

Denk hierbij aan de volgende dienstverlening:

  • In-company trainingen om Siteimprove effectiever in te zetten;
  • Opzetten en begeleiding van meet- en verbetertrajecten;
  • Opstellen, instellen en behalen van online gestelde doelen;
  • Creëren van draagvlak voor webanalyse, zowel binnen de organisatie als de politieke laag.

We zijn sinds september 2018 gestart met het ontwikkelen van trainingen specifiek voor Siteimprove Analytics. Deze worden speciaal op maat gemaakt voor de lokale overheidsmarkt. De eerste training vindt plaats in november van dit jaar. De samenwerking is in de eerste plaats interessant voor alle gezamenlijke klanten van GBBO en Siteimprove. Uiteraard kunnen ook niet-Siteimprove klanten gebruik maken van de dienstverlening. Meer informatie over de training vind je op onze Training: Siteimprove pagina.

website-aanbesteden
shadow

Over de schrijver

Pieter wordt enthousiast van dienstverlening die vanzelfsprekend is. Vanuit zijn achtergrond in dienstenmarketing (Msc Marketing) en werkervaring heeft hij zich tot een ervaren serviceverbeteraar ontwikkeld. Hij is sterk in projectmanagement, klantonderzoek en serviceverbetering voor organisaties die actief zijn in de publieke en commerciële sector.

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips