GBBO officieel partner Cascadis

GBBO officieel partner Cascadis

Sinds de oprichting van GBBO (onderzoek- en adviesbureau), werken Cascadis en GBBO al samen. Dat gebeurde incidenteel, bijvoorbeeld tijdens een landelijk onderzoek, het Cascadis congres of het verzorgen van een masterclass. Nu krijgt deze samenwerking een structureel karakter. Recent hebben Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) en Rick Koopman (Partner GBBO) een contract getekend waarmee GBBO officieel partner is geworden.

Bekijk onderstaande video waarin zij de samenwerking toelichten.

Over Cascadis
Cascadis is een beroepsvereniging van online professionals in de (semi-)publieke sector. Haar doel is de positie van online professionals in de (semi-)publieke sector te versterken. Dat doen ze door online professionals met elkaar te verbinden en een startpunt te vormen bij persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Via het ledenplatform, masterclasses en andere bijeenkomsten en initiatieven, brengt Cascadis ambitieuze professionals bij elkaar. Lees meer over Cascadis.

Over GBBO
Het is wonderbaarlijk hoeveel moeite het vaak kost om de meest eenvoudige zaken bij de overheid te regelen. Het motto van GBBO is om de publieke digitale dienstverlening van Nederland gemakkelijker te maken. Samen met overheden, samen met de klanten van de overheid. Dat maakt het leven van inwoners en ondernemers een stuk prettiger!

GBBO is een data gedreven onderzoek- en adviesbureau die actief is in de publieke sector. GBBO helpt overheden om de digitale dienstverlening te onderzoeken én te verbeteren. Naast onderzoek- en weboptimalisatie begeleidt GBBO overheden ook bij het compleet vernieuwen van de website.

GBBO werkt met veel plezier voor tientallen gemeenten waaronder Veenendaal, Amsterdam, Medemblik en Eindhoven. Daarnaast werken zij ook regelmatig voor centrale overheidsinstellingen zoals het Ministerie van Binnenlandse Zaken, ICTU, Rijkswaterstaat en Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING). Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het landelijke onderzoek naar de digitale klantreis bij gemeenten.

Voor meer voorbeelden zie de klantcases.

Over de schrijver

Wouter heeft als passie om een (online) dienst zo goed en duidelijk mogelijk aan te laten sluiten op de behoeftes van de klant. Met zijn (inter)nationale ervaring, bij zowel gemeentes als commerciële bedrijven, weet hij goed te analyseren wat deze behoeftes zijn. En kan hij hier met gedegen advies op inspelen.

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips