Laatste kans voorinschrijving GBBO onderzoek 2014

Laatste kans voorinschrijving GBBO onderzoek 2014

Eind deze maand sluit de voorinschrijving voor het GBBO onderzoek 2014. Dat betekent dat u alleen nog deze maand (buur) gemeenten kunt opgeven om mee te doen aan het gratis GBBO onderzoek 2014. Vanaf 1 oktober 2013 is het voor andere gemeenten mogelijk  in te schrijven op het nieuwe jaar, waarbij het niet meer mogelijk is om een plek in het onderzoek te garanderen. Hier kunt u (buur) gemeenten opgeven.

Veel (buur)gemeenten ingeschreven

Dit jaar dragen huidige deelnemende gemeenten en actieve volgers zelf nieuwe deelnemende gemeenten aan voor volgend jaar. Hier is enthousiast op gereageerd, waarvoor onze dank. De meeste gemeenten die zijn aangemeld, zijn geïnformeerd en unaniem enthousiast om volgend jaar deel te nemen aan het onderzoek. Mogelijk heeft een gemeente nog niets vernomen. In verband met de vakanties hebben wij nog niet iedere gemeente kunnen bereiken.

Wat doen wij met een voorinschrijving?

Wij ontvingen enkele vragen over de voorinschrijving. We zetten de antwoorden op deze vragen voor de duidelijkheid op een rijtje. Een gemeente die u aanmeldt:

  • Bellen wij om te informeren over het GBBO onderzoek
  • Is (uiteraard) niet verplicht om deel te nemen
  • Kan kosteloos deelnemen
  • Krijgt zelf de kans om (buur)gemeenten uit te nodigen

Is 100 deelnemende gemeenten het doel?

Het antwoord is nee. De meerwaarde van het GBBO onderzoek is een zo groot mogelijke groep van enthousiaste en vooruitstrevende gemeenten. Wij proberen de groep tot 100 niet actief op te vullen. De vraag is overigens of dit mogelijk is. Op dit moment nemen 75 gemeentes deel aan het GBBO onderzoek in 2014. De grens van 100 gemeenten kan eind deze maand al bereikt kan zijn.

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips