Voorstellen: nieuwe medewerker Dirk Govers

Voorstellen: nieuwe medewerker Dirk Govers

Mijn naam is Dirk Govers, ik ben 26 jaar oud en ben een jaar geleden afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hier heb ik de master marketing afgerond. Een van de belangrijkste onderwerpen van deze studie is het dienstverleningsproces en de invloed die dit heeft op de consument. Hier ben ik me erg bewust geworden dat klantbeleving door een aantal kleine verandering in het dienstverleningsproces vaak al erg positief of negatief kan veranderen. Het afgelopen jaar heb ik deze inzichten mogen toepassen als marketing strateeg bij Sonnevelt. Wat ik gedurende projecten erg interessant vond is dat veel keuzes (binnen het dienstverleningsproces) nog steeds worden gemaakt op basis van gevoel, terwijl onderzoeken keer op keer aantonen dat keuzes op basis van cijfers veel vaker het gewenste resultaat hebben. Deze interesse en het feit dat analyse vakken me goed lagen tijdens mijn opleiding zorgen er voor dat ik bij GBBO ben uitgekomen. Daar komt nog eens bij dat ik het idee heb dat ik van mijn nieuwe collega’s heel erg veel kan leren, dus ik heb veel zin in de komende tijd.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld of achter mijn Playstation en ga ik graag de stad in om te socialisen met mijn vrienden of mijn vriendin. Dit ga ik nu ik een appartement heb gevonden in Utrecht natuurlijk nog extra vaak doen! Verder loop ik af en toe hard, ben ik een echt familie mens en hou ik heel erg van reizen.

De komende tijd zal ik hopelijk steeds meer van jullie leren kennen. Mocht je meer over me willen weten, je bent altijd welkom voor een kopje koffie.

Dirk-Govers-1
shadow

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips