Met veel plezier stellen wij onze nieuwe trainee voor

Met veel plezier stellen wij onze nieuwe trainee voor

De afgelopen tijd hebben we zeer veel interessante kandidaten langs gehad voor een tijdelijke plek binnen het GBBO. Wij willen iedereen bedanken die kandidaten naar ons gestuurd heeft en uiteraard ook de kandidaten zelf voor hun tijd en interesse. Met veel plezier kunnen we melden dat Carola vorige week gestart is binnen ons team.

Nu kunnen wij natuurlijk Carola gaan voorstellen, maar dit kan zij zelf veel beter, vandaar hierbij het woord aan Carola:

Carola-HuibersHallo, mijn naam is Carola Huibers.

Op dit moment studeer ik innovatieve bedrijfskunde aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Tijdens het derde jaar, is het de bedoeling om bij een bedrijf ervaring op te doen. Wat mij interesseert in de studie is

klant- en marktonderzoek, en tevens ook projectmanagement. Ik heb graag contact met mensen en mijn specialisatie is het in kaart brengen en verbeteren van processen.

Per 10 februari ben ik bij GBBO gestart in de rol van trainee. Bij GBBO ga ik meewerken aan verschillende projecten op het gebied van klantonderzoek en data-analyse. Dit omvat het uitvoeren van onderzoek, analyseren, rapporteren en adviseren. Dit past perfect bij mijn studie en interesses. Eveneens verwacht ik regelmatig met contactpersonen van GBBO contact te hebben dus mogelijk spreek ik u nog eens.

Naast mijn studie en traineeship ben ik veel bezig met muziek. Festivals en concerten, die bezoek ik het liefst zoveel mogelijk! Daarnaast sport ik veel. Na jaren te hebben gevoetbald, ben ik tegenwoordig vaker in het zwembad te vinden. Ook ga ik graag hardlopen. In de weekenden ben ik vaak bij vrienden. Zo blijft er vaak geen uur leeg in mijn agenda, maar daar voel ik me het prettigst bij.

 

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips