Update benchmarkonderzoek 2015 – deel II

Update benchmarkonderzoek 2015 – deel II

Vorige maand hebben we reeds bericht dat de benchmark dit jaar anders wordt ingestoken dan vorig jaar. Hierbij een overzicht wat er dit jaar op de planning staat:

1. Rapport met alle bevindingen gratis

Dit jaar hebben 125 gemeenten de websitestatistieken met ons gedeeld en daar zijn we heel dankbaar voor. Alle resultaten die we gevonden hebben, delen we dan ook exclusief met de gemeenten die deelnemen aan het onderzoek. Uiteraard bevat het rapport (waar mogelijk) de cijfers van jouw gemeente en geven we je een groot aantal concrete tips en adviezen om de website te optimaliseren.

2. Presentatie voor klanten gratis

Onze klanten maken het mogelijk dat wij zoveel tijd kunnen besteden aan het onderzoek. Zonder onze klanten zou de benchmark niet bestaan. Om deze reden zullen we bij alle klanten waarvoor we het afgelopen jaar een project hebben uitgevoerd de cijfers kosteloos komen toelichten. Verwacht dezelfde energie, enthousiasme en extra toelichting als vorig jaar. Wij hebben er weer zin in bij je langs te komen!

3. Optioneel: een presentatie tegen kostprijs

Na het uitsturen van de vorige nieuwsbrief zijn er verschillende gemeenten geweest die gevraagd hebben of er niet tóch een mogelijkheid zou zijn een presentatie te verzorgen, eventueel tegen betaling. Wij voelen ons vereerd dat de presentaties de afgelopen jaren zo goed bevallen zijn. Om deze reden hebben wij besloten de presentatie aan te bieden tegen de kostprijs van €295,-.

Hierbij rekenen wij een investering voor het:

  • inplannen van de presentatie
  • voorbereiden van de presentatie
  • geven van de presentatie
  • reizen heen en weer

Je betaalt niet voor het uitgevoerde onderzoek. De 800 uur die hierin gestoken zijn nemen we net als vorig jaar voor onze eigen rekening.

Inplannen presentaties

We nemen de komende weken met elke gemeente contact op om bovenstaande door te nemen en indien wenselijk de presentatie in te plannen. Uiteraard is er dan ook alle ruimte om eventuele vragen te beantwoorden.

Mocht je een presentatie op korte termijn willen inplannen, dan kun je ons gerust bellen of mailen.

Over de schrijver

Pieter wordt enthousiast van dienstverlening die vanzelfsprekend is. Vanuit zijn achtergrond in dienstenmarketing (Msc Marketing) en werkervaring heeft hij zich tot een ervaren serviceverbeteraar ontwikkeld. Hij is sterk in projectmanagement, klantonderzoek en serviceverbetering voor organisaties die actief zijn in de publieke en commerciële sector.

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips