Voorstellen: Sanne Mees

  • Volgend bericht
  • Vorig bericht

Voorstellen: Sanne Mees

Ik ben Sanne Mees, 25 jaar en afgelopen jaar afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Ik heb daar Bos- en Natuurbeheer gestudeerd en mij gespecialiseerd in Recreatie en Beleving. Tijdens de vakken en afstudeeronderzoeken ben ik erachter gekomen dat statistiek en data-analyse mij ligt. Na mijn studie heb ik een project gedaan over ontvangstbeleving bij gemeente Utrechtse Heuvelrug. Door klantgedrag te onderzoeken is de bewegwijzering slim veranderd en kunnen bezoekers voortaan gemakkelijk hun weg naar de balie en burgerzaken vinden. Tijdens dit project ben ik enthousiast geworden over klantbeleving en dienstverlening, de onderwerpen waar GBBO zich onder andere mee bezig houdt.

Waarom GBBO
Wat mij aantrekt in GBBO is dat zij met data-analyse advies geven. Naast dat ik statistiek en data-analyse leuk vind om te doen, vind ik het belangrijk dat het werk dat ik doe gebruikt en gewaardeerd wordt door anderen. Dit sluit perfect aan met het werk van GBBO. Ik verwacht dan ook dat ik mijzelf hier verder in kan ontwikkelen de komende tijd.

Werkzaamheden
Tijdens mijn traineeship bij GBBO draai ik mee met de dagelijkse werkzaamheden. Dit houdt in dat ik een ondersteunende functie heb bij het analyseren, adviseren en rapporteren voor een diversiteit van opdrachtgevers. Wellicht zien we elkaar binnenkort bij een opdracht bij jou op locatie!

Vrije tijd
In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga en fotografie. Ik maak vooral foto’s van natuur, landschappen en aspecten van het dagelijks leven die mij opvallen. Van deze foto’s maak ik ansichtkaarten.

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Volgend bericht
  • Vorig bericht

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips