Aanpak

Wil je weten hoe het is om met ons te werken? Als je het ons toch zelf zou vragen, zouden we dat als volgt samenvatten: fact-based, benchmarking, 50-50 en maatwerk.

Fact-based
We doen niet aan holle beweringen. Overheidsdienstverlening naar een hoger plan tillen begint met de juiste inzichten. Wij helpen jou aan de juiste inzichten om fact-based de dienstverlening aantoonbaar te verbeteren. En indien je dit wenst, helpen we dit te implementeren.

Benchmarking
Ons bedrijf is ontstaan vanuit het landelijke onderzoek naar de e-dienstverlening van gemeenten. We onderzoeken en vergelijken de (digitale) dienstverlening van overheidsinstanties en leveren hierdoor nuttige inzichten om te verbeteren. Voorbeelden zijn het landelijke benchmarkonderzoek onder gemeentewebsites en het landelijke toptakenonderzoek.

50-50
Om tot goede resultaten te komen geloven wij in een 50-50 samenwerking tijdens langlopende projecten. We nemen graag complexe opdrachten aan, maar daarmee is de kous voor de opdrachtgever niet af. Een actieve participatie van de opdrachtgever vinden we bijna altijd noodzakelijk. Ook wij vinden het wiel liever niet voor de tweede keer uit. We willen geen onderzoeken doen en adviesrapporten schrijven die direct in een la verdwijnen. Daarom vragen we vooraf aan onze klanten om er net zo hard aan te trekken als wij. We noemen dat 50-50.

Maatwerk
We luisteren goed naar je vraag. We helpen je jouw vraag scherp te stellen en zorgen voor dé aanpak die bij jouw situatie past. Dit kan van alles zijn, zoals een debat, een visievormingstraject of een landelijk onderzoek, we helpen je graag verder op de beste manier.

Reacties

Geen reacties.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: