Jasmijn Kruissink

Jasmijn Kruissink
User Experience Onderzoeker & Adviseur
shadow

Bel Jasmijn: 06-15690520

Jasmijn Kruissink - User Experience Onderzoeker & Adviseur

Jasmijn is User Experience Onderzoeker & Adviseur bij GBBO. Hierbij richt zij zich op gebruikerservaringen bij zowel offline als online dienstverlening. Door haar ervaring met klantcontact in zowel de publieke en de commerciële sector weet ze waarom goede dienstverlening belangrijk is. Het is namelijk prettig voor de gebruiker en de dienstverlener om een zo soepel mogelijke ervaring aan te bieden.

Jasmijn heeft haar bachelor behaald in Toegepaste Psychologie bij de Hogeschool van Amsterdam in de richting Consument & Maatschappij en volgde zij extra vakken aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Gedurende deze opleiding lag de focus op kennis over gedrag, onderzoeken en het ontwikkelen van verbeteringen om gedragsverandering te stimuleren. Voor meer inhoudelijke en wetenschappelijke diepgang heeft zij de master Social Influence aan de UvA gevolgd. Hierbij leerde zij in de praktijk om valide en betrouwbare meetinstrumenten te ontwikkelen voor het meten van gedrag. Een mooie opbrengst van deze tijd is de ontwikkeling van een meetinstrument “De Inclusiescan” bij het Ministerie van Buitenlandse zaken, waarmee de inclusie op de werkvloer kan worden onderzocht.

Met deze ervaringen op zak is Jasmijn overtuigd dat het in kaart brengen van behoeftes en frustraties van de gebruikers een sleutel is voor het inrichten van een optimale klantreis. Aan de hand van data doet zij scherpe aanbevelingen over hoe organisaties dit het beste kunnen aanpakken. Het soort onderzoek maakt niet uit: Jasmijn is alle User Experience onderzoeksmethodes de baas.

Diensten

  • Meten en verbeteren Websites, Intranet en Apps op basis van gebruikersonderzoek
  • Meten en verbeteren van dienstverleningskanalen zoals de Balie, Telefoon, Post en Online
  • Opzetten en uitvoeren van Usability tests
  • Opzetten en uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoek

Recente projecten

  • Gebruikersonderzoek voor het optimaliseren van de gemeentelijke websites www.middendrenthe.nl, www.losser.nl en www.voorneaanZee.nl/li>
  • Klantbelevingsonderzoek voor de Universiteit van Amsterdam (hoofdwebsite, studenten- en medewerkersportaal)
  • Balie- en telefonieonderzoek voor Gemeente Veenendaal
  • Onderzoek naar kwaliteit van de dienstverlening bij Samenwerkingsverband Vastgoedinformatie Heffing en Waardebepaling
  • Usability test Waterschap Hollandse Delta

Neem contact op met Jasmijn
j.kruissink@gbbo.nl / 06-15690520

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: