Jurre Nieuwenstein

Jurre Nieuwenstein
Webanalist & Adviseur
shadow

Bel Jurre: 06-24406600

Jurre Nieuwenstein - Webanalist & Adviseur

Jurre heeft ruime ervaring op het gebied van webanalyses van websites, intranetten en formulieren. Hij heeft onderzoeken gedaan voor gemeenten, zowel groot als klein (Amsterdam, Den Haag, Bunnik en Barneveld), waterschappen, provincies, zorginstellingen, verenigingen en universiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van dashboards, analyses van (onderdelen van) webpagina’s en webformulieren. Maar ook met de vervolgstap heeft Jurre ervaring: het optimaliseren van de website en daarmee de online dienstverlening, op basis van de bevindingen. Jurre werkt daarin nauw samen met zijn opdrachtgever en kan op een leuke en interactieve manier teams helpen om met data te optimaliseren. Het maakt voor Jurre niet uit welk webstatistieken programma hij gebruikt: hij is bedreven in zowel Siteimprove, Piwik als Google Analytics. Ook voor het schrijven van code en algoritmen draait hij zijn hand niet om.

Deze ervaring en kennis zet hij graag in bij het geven van trainingen op het gebied van webanalyses. Zo heeft hij bijvoorbeeld al trainingen verzorgd voor de BAR-organisatie, de provincie Utrecht en de gemeente Gouda.

Jurre werkt niet alleen aan webanalyses. Bredere data-analyse valt ook zeker in zijn straatje. Zo heeft hij voor gemeente Barneveld een dashboard dienstverlening ontwikkeld, waar voor verschillende gemeentelijke taken (verhuizing, melden) in kaart is gebracht hoeveel contacten erover zijn op de verschillende contactkanalen van de gemeente. Daarnaast heeft hij ook meegewerkt aan het in kaart brengen van het aantal TOZO (Tijdelijke Ondersteuning Zelfstandige Ondernemers) in samenwerking met het Ministerie van SZW.

Hij is afgestudeerd als MSc aan de Vrije Universiteit in Beleid, Communicatie en Organisatie, na een bacheloropleiding Psychologie. In zijn opleidingen lag de nadruk op het doen van gedegen onderzoek, zowel op kwalitatief als kwantitatief gebied.

Diensten

Recente projecten

Neem contact op met Jurre
j.nieuwenstein@gbbo.nl / 06-24406600

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: