Jurre Nieuwenstein

Jurre Nieuwenstein
Webanalist
shadow

Jurre Nieuwenstein, Webanalist

Jurre heeft ruime ervaring op het gebied van webanalyses van gemeentelijke websites, zowel groot (Den Haag en Amsterdam) als klein (Bunnik en Barneveld). Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van dashboards, analyses van (onderdelen van) webpagina’s en webformulieren. Maar ook met de vervolgstap heeft Jurre ervaring: het optimaliseren van de website en daarmee de online dienstverlening, op basis van de bevindingen. Het maakt voor Jurre niet uit welk webstatistieken programma hij gebruikt: hij is bedreven in zowel Siteimprove, Piwik als Google Analytics. Ook voor het schrijven van code en algoritmen draait hij zijn hand niet om.

Deze ervaring en kennis zet hij graag in bij het geven van trainingen op het gebied van webanalyses. Zo heeft hij bijvoorbeeld al trainingen verzorgd voor de BAR-organisatie, de provincie Utrecht en de gemeente Gouda.

Hij is afgestudeerd als MSc aan de Vrije Universiteit in Beleid, Communicatie en Organisatie, na een bacheloropleiding Psychologie. In zijn opleidingen lag de nadruk op het doen van gedegen onderzoek, zowel op kwalitatief als kwantitatief gebied.

Recente projecten:

  • Webanalyses gemeente Den Haag (a.i.), gemeente Amsterdam en gemeente Kampen (waardering: 9)
  • Opleiden webanalist gemeente Den Haag (a.i.)
  • Webanalyse trainingen voor Provincie Utrecht, BAR-organisatie, gemeenten Gouda en Venlo (gemiddelde waardering: 8+)
  • Aanmelden, inrichten en meten webformulieren van gemeenten (Succesratio) in opdracht van VNG Realisatie (circa 100 gemeenten)
  • Dashboard, analyseren digitale klantreizen en formuleren verbeterrichtingen voor gemeenten Geertruidenberg, Texel, Kampen en Groningen

Bel Jurre: 06-24406600

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: