Jurre Nieuwenstein

Jurre Nieuwenstein
Webanalist
shadow

Jurre Nieuwenstein, Webanalist

Jurre heeft veel ervaring met het verzamelen en analyseren van data op zowel het commerciële als wetenschappelijke vlak. Hij kan de connectie maken tussen een correcte en juiste dataverzameling en daarnaast de inzichten uit de data helder presenteren.
Jurre is geïnteresseerd in het automatiseren van dataverzameling en rapportages. Hierbij schuwt hij het schrijven van code en eigen algoritmen niet. Alles staat in het teken om de data zo te bewerken dat de klant eenvoudig zijn of haar website kan verbeteren. Een perfect werkende website is waar Jurre voor gaat.

Hij is afgestudeerd als MSc aan de Vrije Universiteit in Beleid, Communicatie en Organisatie (BCO), na een bacheloropleiding Psychologie. In zijn opleidingen lag de nadruk op het doen van gedegen onderzoek, zowel op kwalitatief als kwantitatief gebied. Zo heeft hij voor zijn masterscriptie onderzoek gedaan naar verspreiding van zelfsturende teams in de thuiszorgsector. Al tijdens zijn opleidingen heeft Jurre werk ervaring opgedaan met onderzoek en onderzoeksmethoden. Zo werkte hij voor een marktonderzoekbureau en daarnaast heeft hij bijles gegeven in Statistiek.

Recente projecten:

  • Klanttevredenheidsonderzoek website Gemeente Veenendaal
  • Toptakenanalyse Sociaal Domein voor Meerinzicht
  • Dashboard voor monitoren PDF bestanden op WetterskipFryslân.nl

Bel Jurre: 06-24406600

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: