Linda Brouwer

Foto Linda
Foto Linda
Linda Brouwer
Management Assistente

Bel Linda: 06-28340973

Linda Brouwer - Management Assistente

Als je naar GBBO belt of op kantoor langskomt, is de kans groot dat je kennismaakt met Linda. Ze werkt als Managent Assistente voor GBBO en is de duizendpoot op kantoor.

Wat doet Linda zoal:

  • aanspreekpunt zijn voor klanten, sollicitanten en directe collega’s
  • ontzorgen van het MT (met name Pieter)
  • verwerken van de administratie, rapportages en facturatie
  • vastleggen en borgen van processen
  • ondersteunen bij het werven van nieuwe collega’s
  • regelen van leuke bedrijfsuitjes en trainingen

Linda houdt van organiseren, coördineren en ervoor zorgen dat alles voor iedereen op rolletjes loopt. Haar skills? Processen optimaliseren, structuur aanbrengen en bewaken, prioriteiten stellen, initiatief nemen, samenwerken, commercieel sterk, heldere communicatie en een ‘can do’-mentaliteit. Ze hoort vaak van collega’s: “Als ik het jou vraag, dan weet ik zeker dat het goed komt”.

Ze wordt enthousiast van een compact bedrijf. Een bedrijf met ambitie, maar waar nog volop geschetst en geschoven kan worden om te groeien, te verbeteren en vooral te excelleren. Dit vindt ze zeker terug bij GBBO; een bedrijf dat hard groeit, volop bezig is zichzelf te ontwikkelen en het elke dag beter wil doen dan de dag ervoor!

Daarnaast zorgt het samenwerken met collega’s, een persoonlijke sfeer en een stap extra doen voor elkaar voor Linda voor een fijne werkomgeving. Ze krijgt er energie van om collega’s te helpen en te ondersteunen op allerlei gebieden, zodat iedereen zo prettig en efficiënt mogelijk kan werken.

Haar eerdere werkervaring ligt met name in de retailwereld. De ervaringen die ze daar heeft opgedaan komen in haar huidige functie bij GBBO goed van pas, zoals: snel kunnen schakelen, vele lijnen tegelijk bewaken, prioriteiten stellen, oog voor de klant hebben, secuur werken en werken in teamverband.

Linda vindt het fijn dat ze bij GBBO kan bijdragen aan een maatschappelijke missie: dienstverlening gemakkelijker maken. Iedereen wordt er blij van als GBBO ervoor kan zorgen dat deze dienstverlening zo optimaal mogelijk verloopt.

Net als op haar werk heeft Linda het thuis ook graag allemaal goed voor elkaar en strak geregeld. Klussen in huis is daar een belangrijk onderdeel van en dat geeft haar veel voldoening, vooral wanneer het eindresultaat naar volle tevredenheid is.

Neem contact op met Linda
l.brouwer@gbbo.nl / 06-28340973

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: