Marije Timmermans

Marije Timmermans
Webanalist & adviseur
shadow

Bel Marije: 06-29590120

Marije Timmermans - Webanalist & Adviseur

Marije is webanalist & adviseur bij GBBO. Ze helpt een diversiteit van opdrachtgevers in de publieke sector om inzicht te krijgen in de prestaties van de online kanalen zoals de website, webformulieren, intranet en apps. Marije bestudeert het gedrag van bezoekers en begrijpt wat er goed en fout gaat. Op basis hiervan adviseert ze opdrachtgevers vervolgens gericht om deze kanalen te verbeteren. Marije maakt de prestaties inzichtelijk door middel van data-analyse via bijvoorbeeld webstatistieken en kan ook andere zeer innovatieve verwerkingstechnieken inzetten.

Marije is na haar bachelor in mediageschiedenis afgestudeerd als datawetenschapper aan de Tilburg University in Data Science & Society. In deze studie leerde ze datagedreven oplossingen en aanbevelingen te bedenken voor vraagstukken vanuit de samenleving. Onderwerpen die aan bod kwamen in deze studie zijn statistiek, data ethiek en wetgeving, Data Mining, Machine Learning en Natural Language Processing.

Met deze kennis en kunde bouwt ze voor een aantal opdrachtgevers bijvoorbeeld zelflerende algoritmes. Dit wordt gebruikt voor verschillende automatiseringsprocessen, zoals het automatisch labelen van klantfeedback en andere klantcontacten op basis van Natural Language Processing en Machine Learning.

Marije ziet werken bij GBBO als het oplossen van een complexe puzzel. Met de resultaten van de datapuzzel verbeteren we de online communicatie en dienstverlening. Zo levert zij een positieve bijdrage aan de gebruikerservaring van websitebezoekers.

Diensten

  • Webanalyse en advies
  • Meet- en verbetertrajecten Website, Intranet en Apps
  • Interim Webanalist of Data-analist Dienstverlening
  • Bredere data-analyse vraagstukken zoals Tekstanalyse van klantfeedback op basis van Natural Language Processing en Machine Learning

Recente projecten

  • Tekstanalyse van klantfeedback op basis van Natural Language Processing voor gemeenten Barneveld en Den Haag
  • Webanalyse & advies voor gemeente Den Haag
  • KPI dashboard voor gemeente Koggenland
  • Gebruikersonderzoek voor gemeente Dronten
  • GBBO benchmarkonderzoek 2021 o.b.v. websitestatistieken gemeenten

Neem contact op met Marije
m.timmermans@gbbo.nl / 06-29590120

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: