Samantha Galvez Vargas

Samantha Galvez Vargas
Onderzoeker en Adviseur
shadow

Bel Samantha: 06-34626739

Samantha Galvez Vargas - Adviseur & Onderzoeker

Samantha is Onderzoeker & Adviseur bij GBBO. Ze is bedreven in zowel kwalitatief- als kwantitatief onderzoek naar het gedrag van mensen en hun klantbeleving. Onhandige klantreizen is haar grootste ergernis en daarom zet ze zich 100% in om deze te optimaliseren voor alle publieke instellingen.

Om haar grootste ergernis te verhelpen is Samantha gespecialiseerd in verschillende technieken: analyses van webstatistieken en diverse gebruikersonderzoeken (usability testen, taakprestatietest, vragenlijsten). Op basis van de verzamelde inzichten en haar expertise geeft ze een duidelijk overzicht van de optimalisatiekansen voor de klantreis. Aanvullend geeft ze natuurlijk ook advies in de vorm van gepaste verbeteringen die ‘morgen’ door te voeren zijn.

Naast het adviseren van mogelijke verbeteringen heeft Samantha ook ervaring met User Interface design en ontwerp voor gedragsverandering. Haar ervaring met ontwerp voor gedragsverandering helpt haar met het beter inleven in gebruikers en de keuzes die zij maken. Ook helpt haar ervaring met het visueel maken van de haar verbetersuggesties.

Samantha is in 2021 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven in Industrial Design. Hier leerde ze om innovatieve producten, diensten en aanbevelingen te ontwikkelen door mens in het centrum van het design- en ontwikkelingsproces te zetten (Human centered design). In deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan met verschillende gebruiksonderzoekmethodes zoals: Focus groepen, workshops, interviews, observaties, ontwikkeling klantreizen, persona’s en vragenlijsten. Ze merkte door haar ervaring bij projecten voor onder andere het SGE gezondheidscentrum Eindhoven, Revalidatiecentrum Adelante, en Living in (Holland expat center South) dat ze meer energie, motivatie en voldoening kreeg om diensten en producten te ontwerpen die maatschappelijk van belang zijn.

Diensten

  • Ontwerpen en uitvoeren van gebruiksonderzoeken
  • Webanalyse en advies
  • Meten en verbeteren van webformulieren
  • Gebruikersonderzoek (Usability of Taakprestatie onderzoek)
  • User Interface design en ontwerp voor gedragsverandering

Recente projecten

  • Toptakenonderzoek en contentanalyse voor de gemeente Voorne aan Zee i.o.
  • Taakprestatietest doormiddel van online gebruikerstesten (mobiel en desktop) voor de gemeente Soest
  • Klanttevredenheidsonderzoek en ontwikkeling van dashboards voor trainingscentrum gemeente Veenendaal
  • Optimaliseren van digitale klantreizen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke aanvraagmogelijkheden voor gemeente Geertruidenberg

Neem contact op met Samantha
s.galvezvargas@gbbo.nl / 06-34626739

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: