GBBO benchmarkonderzoek 2016 gaat van start!

Voor het 4e jaar op rij gaat het jaarlijkse Gedragsanalyse en Benchmark van Burgers op Overheidssites (GBBO) binnenkort weer van start. De doelstelling hiervan is om de e-dienstverlening van gemeenten gezamenlijk te verbeteren door middel van benchmarking.

Elk jaar ontvangen deelnemende gemeenten (inmiddels 125) een gratis rapport met inzicht in de eigen e-dienstverlening versus de andere gemeenten. Gemeenten kunnen met dit rapport de eigen organisatie informeren én de e-dienstverlening verbeteren.

De huidige deelnemers doen automatisch weer mee aan het onderzoek. Bent u werkzaam bij een gemeente en wilt u meedoen aan dit onderzoek? Meld u dan snel aan. Dit jaar laten we slechts 25 nieuwe gemeenten toe.

>GEMEENTE AANMELDEN<

Met uw deelname heeft u een unieke mogelijkheid om gratis inzicht te krijgen in de prestaties van uw e-dienstverlening inclusief verbetertips.

Nuttige links:

Meer informatie over het landelijke benchmarkonderzoek

Bekijk de lijst van deelnemende gemeenten

benchmark-rapport-cover

Over de schrijver

Wouter heeft als passie om een (online) dienst zo goed en duidelijk mogelijk aan te laten sluiten op de behoeftes van de klant. Met zijn (inter)nationale ervaring, bij zowel gemeentes als commerciële bedrijven, weet hij goed te analyseren wat deze behoeftes zijn. En kan hij hier met gedegen advies op inspelen.

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips