Planning van presentaties benchmark bekend

Planning van presentaties benchmark bekend

Dit jaar doen 100 gemeenten mee aan de benchmark. Een resultaat waar wij onze deelnemers erg dankbaar voor zijn! Dit jaar kiezen we er wederom voor iedereen persoonlijk te bezoeken. Om dit haalbaar te maken kiezen we dit jaar voor een vaste planning.

De planning voor dit jaar is inmiddels rond en de eerste 20 presentaties zijn al vastgelegd. De komende weken zullen we met alle deelnemers bellen om het tijdstip van de presentatie op uw locatie door te nemen. U ontvangt eveneens een digitale uitnodiging om te verspreiden onder uw collega’s.

Benieuwd wanneer uw presentatie is?

De komende weken bellen we u op om de planning met u door te nemen. De presentaties starten vanaf 14 januari 2014 en eindigen half april 2014. Uw presentatie is dus nooit voor 14 januari 2014. Wilt u uw datum zo snel mogelijk weten? Neem dan telefonisch contact met ons op en wij laten u uw datum en tijdstip zo spoedig mogelijk weten. Uiteraard stemmen we gelijk alle logistieke zaken met u af.

Uitnodiging voor uw collega’s

Vorig jaar kregen we vaak het verzoek of we ook “iets” hadden om door te sturen naar collega’s. Dit jaar hebben we voor u een pdf uitnodiging gemaakt die u kunt doorsturen naar uw collega’s. Benieuwd hoe deze flyer eruit ziet? Bekijk hier alvast een preview: Uitnodiging presentatie ‘Verbeter uw digitale dienstverlening’ GBBO

Reacties (2)

  1. Gemeente Rucphen :

    Wat een mooie uitnodiging! Als dat geen lokkertje is om management, directie en webredactie komend jaar weer bijeen te krijgen voor jullie presentatie, dan weet ik het ook niet meer.

    • Rick Koopman :

      Bedankt! Leuk om te horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips