Update benchmark onderzoek 2014 en planning

Update benchmark onderzoek 2014 en planning

Net als vorig jaar verloopt de aanmelding voor het benchmarkonderzoek stormachtig dit jaar. Dit jaar is er plek voor 100 gemeenten. Op dit moment zijn inclusief reserveringen 97 plekken vastgelegd. Dit betekent dat we net als vorig jaar de inschrijving eind november gaan stoppen. Uiteraard mag iedereen die zich definitief aanmeldt voor 1 december deelnemen. Er is dus ook een kleine kans dat we dit jaar iets boven de 100 gemeenten gaan uitkomen.

Planning:

1 december 2013Deadline definitief aanmelden
2 december 2013Presentatiedata bekend
12 januari 2014Afronden benchmark onderzoek
14 jan t/m 11 apr 2014GBBO Roadshow 2014                                 Bezoek & presentatie bij 100 gemeenten

Datum van bezoek & presentatie

Het wordt een flinke klus om alle 100 gemeenten te bezoeken dit jaar. Daarom gaan we werken met een vast rooster. Hierin krijgt iedere gemeente een dag en tijdstip toegewezen waarop de presentatie gehouden wordt. We vragen iedereen zo flexibel mogelijk te zijn om deze datum beschikbaar te zijn. Als de toegewezen datum niet schikt, kunnen wij helaas geen kosteloze presentatie garanderen. Uiterlijk 2 december 2013 ontvangt u van ons uw datum waarop wij u bezoeken en de resultaten van het onderzoek presenteren.

Afronden benchmark onderzoek

Ook dit jaar doen wij er alles aan om het onderzoek zo interessant mogelijk te maken. We hebben al een groot aantal leuke onderwerpen gekregen van aangesloten gemeenten gekregen. Een groot deel van deze onderwerpen nemen wij mee in de analyses. Wat nu al duidelijk is dat toptaken veel aandacht gaan krijgen in het benchmarkonderzoek.

GBBO roadshow 100 gemeenten

Wellicht het leukste onderdeel van de benchmark, de roadshow! Van 14 januari tot en met 11 april zullen we dit jaar bij elke deelnemende gemeente langskomen om de nieuwe cijfers te presenteren. Vorig jaar hebben we zeer veel positieve reactie ontvangen. Een gegeven dat we natuurlijk ook dit jaar weer voor elkaar willen krijgen!

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training:

Tips voor een betere site

1 keer per maandVergrootglas logo
Exclusieve tips