Jitske Naberman

Foto Jitske
Foto Jitske
Jitske Naberman
Manager & Adviseur Online

Bel Jitske: 06-55154335

Jitske Naberman - Manager & Adviseur Online

Jitske is een doorgewinterde online professional. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Haar wetenschappelijke studie Culturele Antropologie aan de UvA, en haar studie AV Media aan de HKU, zijn goed van toepassing op de rol waarbij ze de mens en zijn omgeving als uitgangspunt neemt.

De kracht van Jitske is de combinatie van haar brede online kennis en managementvaardigheden. Ze is een generalist, flexibel, nieuwsgierig, creatief en analytisch. Ze kan websites vernieuwen en continu verbeteren door haar uitgebreide kennis van website optimalisatie. Daarnaast is ze sterk in het effectief aansturen van een online team en het adviseren van het management en de juiste prioriteiten te stellen met de organisatie afdelingen,. Ze zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald en dat iedereen op één lijn ligt.

Jitske heeft de afgelopen 20 jaar een mooi portfolio opgebouwd van het realiseren van goed presterende websites. Een aantal in het oog springende recente websites zijn:

  • De implementatie van de nieuwe webshop voor het Rijksmuseum www.rijksmuseumshop.nl.
  • Optimalisatie van Trubendorffer.nl (verslaving kliniek)

De afgelopen 5 jaar heeft ze als interim teamleider verschillende online teams geleid voor bedrijven als iO digital, Pangaea, G-star, Sandwich Fashion en Crocs.

In 2019, toen ze werkzaam was voor het Rijksmuseum, kwam Jitske er achter dat veel musea geen eigen webshop hebben en is ze een eigen platform gestart. Met Dutch Museum Gift Shop www.dutchmuseumgiftshop.nl: een online platform voor musea Retail. Inmiddels doen 16 musea mee, waaronder de gemeenten Dordrecht en Amersfoort. Dit initiatief heeft in 2023 een prestigieuze Lovie Award gewonnen. De Lovie Awards zijn de meest prestigieuze, en de enige, werkelijk pan-Europese prijzen van Europese uitmuntendheid op het gebied van cultuur, technologie en zaken.

Jitske werkt graag voor GBBO omdat ze meer maatschappelijk betrokken wil zijn. Ze wil graag werken aan digitale opdrachten die een betekenisvolle impact hebben op de samenleving. Door voor opdrachtgevers in de publieke sector te werken kan ze haar expertise afstemmen op initiatieven die een directe impact hebben op de samenleving en burgers.

Eén van haar hobby’s is roeien over de Amstel. Op deze manier zie je Amsterdam vanuit een heel ander perspectief. Daarnaast houdt ze van science fiction films kijken als Star Wars, the Matrix en the 5th Element.

Diensten

  • Projectleider realisatie en implementatie websites, intranet en (online) applicaties (inclusief aanbestedingen)
  • Interim Webmanager / Webcoördinator / Online adviseur
  • Optimalisatietrajecten websites, intranetten en (online) applicaties
  • Advisering en implementatie m.b.t. (online) dienstverlening
  • Online strategie

Recente projectleidingsopdrachten

  • Projectleiding aanbesteding website Werken in Noord-Holland Noord
  • Projectleiding implementatie voor Reclassering Nederland

Neem contact op met Jitske
contact@gbbo.nl / 06-55154335

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: