Aanmelden voor het GBBO benchmarkonderzoek

Wij voeren jaarlijks een Gedragsanalyse en Benchmark van Burgers op Overheidssites (GBBO) uit. Het onderzoek focust zich op het analyseren van websitestatistieken van gemeenten.

Elk jaar laten we weer een beperkt aantal gemeenten toe. Met uw deelname heeft u een unieke mogelijkheid om gratis inzicht te krijgen in de prestaties van uw e-dienstverlening inclusief verbetertips.

Telefonisch aanmelden
Wilt u graag persoonlijk contact? Neem gerust contact op: 030 – 27 460 26.

Onze beloften met betrekking tot uw deelname

  • Volledige privacy van uw data; uw gemeente alleen krijgt inzicht in de data van uw gemeente.
  • Het aanmelden gaat erg snel en kost u weinig moeite. Vervolgens kunt u met behulp van het rapport een verbetertraject starten voor de verbetering van de online dienstverlening. 
  • Geen naming and shaming; wij publiceren geen lijstjes in de media hoe hoog of laag gemeenten zijn geëindigd. We geven deze informatie enkel en alleen aan u door (uw score t.o.v. andere gemeenten). 
  • Een waardevol rapport; deelnemende gemeenten zijn keer op keer tevreden over het rapport en geven aan dat het onderzoek bijdraagt aan het verbeteren van de digitale dienstverlening van gemeenten.
  • Blijvende deelname; bent u tevreden over onze kosteloze dienstverlening? Dan kunt u gratis blijven deelnemen aan dit jaarlijkse onderzoek. 
3d-Landkaart-deelnemers-2017

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: