Over GBBO

Publieke sector | Online communicatie en dienstverlening | Online Onderzoek | Interim Projectmanagement | Content | Vernieuwing websites/intanet/apps | Trainingen en Workshops

GBBO Analytics is een onderzoek- en adviesbureau dat actief is in de publieke sector (overheid, zorg en onderwijs). Wij verwonderen ons over hoeveel moeite het vaak kost om de meest eenvoudige zaken bij de overheid / de publieke sector te regelen. Ons doel is dan ook om de online dienstverlening van publieke instellingen in Nederland te verbeteren. Dat maakt het leven van burgers en ondernemers een stuk prettiger!

We hebben de afgelopen 8 jaar voor 100+ gemeenten gewerkt, waaronder Amsterdam, Barneveld, Den Haag, Eindhoven, Medemblik, SED organisatie, Utrechtse Heuvelrug en Veenendaal. Ook werken we bijvoorbeeld voor centrale overheidsinstellingen zoals het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De laatste jaren worden we steeds vaker door opdrachtgevers in de zorg en onderwijs benaderd voor vergelijkbare projecten.

Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het meten van het succes van webformulieren op meer dan 100 gemeentelijke websites en het opleiden van een webanalist bij een grote gemeente. Bekijk verder het portfolio van een aantal opdrachten op de klantcasepagina.

We zijn een onderzoek- en adviesbureau met 5 collega’s met een groot netwerk binnen de overheid. De sfeer binnen het bedrijf is informeel. Persoonlijke aandacht (je bent bij GBBO geen nummer), humor en ontwikkeling staan bij ons centraal. We zijn ambitieus en willen de komende jaren nog vele stappen zetten om onze klanten nog blijer te maken.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: