Over GBBO

Helpt publieke organisaties met een flexibel team van digitale specialisten om de website beheren en verbeteren

GBBO is een onderzoek, interim- en adviesbureau dat actief is in de publieke sector (overheid, zorg en onderwijs). Wij verwonderen ons over hoeveel moeite het vaak kost om je zaken bij publieke sector te regelen. Ons doel is dan ook om de online communicatie en dienstverlening van publieke organisaties in Nederland te verbeteren. Samen met de medewerkers van deze organisaties werken we aan mooiere, gebruiksvriendelijkere en toegankelijkere service. Dat maakt het leven van inwoners, ondernemers, cliënten, patiënten, studenten, huurders en leden een stuk prettiger!

Jouw vraagstuk

  • Heb je een capaciteits- of expertise probleem in je online team?
  • Loop je tegen een deadline aan, op het gebied van online, waardoor jij en je team in de knel komt?
  • Of heb je bepaalde kennis en expertise nodig op het gebied van het vernieuwen van je website, intranet of formulieren?
  • Of wil je juist je huidige online kanalen in beeld brengen en op een data gedreven manier verbeteren?

Diensten GBBO
Ons team van GBBO biedt jouw en je collega’s de volgende diensten:

  • Projectleiders / adviseurs voor het realiseren van een nieuwe website, intranet of bijvoorbeeld webformulieren (van opstarten, aanbesteden tot het finetunen ná de livegang)
  • Contentspecialisten & Webmasters (website, intranet, social media, formulieren)
  • Digital Analytics & UX Research (Google Analytics, Piwik, Siteimprove, Matomo, UX tests, toptaken, content audits, card sorting, tree testing)
  • Klantbeleving en klanttevredenheidsonderzoek (online, telefoon, balie, post en gericht op processen)
  • Trainingen en workshops

Referenties GBBO
We hebben de afgelopen 8 jaar voor 100+ gemeenten gewerkt, waaronder Amsterdam, Barneveld, Den Haag, Eindhoven, Medemblik, SED organisatie, Utrechtse Heuvelrug en Veenendaal. Ook werken we bijvoorbeeld voor waterschappen, provincies en centrale overheidsinstellingen zoals het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De laatste jaren worden we steeds vaker door opdrachtgevers in de zorg en onderwijs benaderd voor vergelijkbare projecten.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: