Wouter Simons

Wouter Simons
Onderzoeker & projectmanager
shadow

Wouter Simons, Onderzoeker & projectmanager

Wouter heeft als passie om een (online) dienst zo goed en duidelijk mogelijk aan te laten sluiten op de behoeftes van de klant. Met zijn (inter)nationale ervaring, bij zowel gemeentes als commerciële bedrijven, weet hij goed te analyseren wat deze behoeftes zijn. En kan hij hier met gedegen advies op inspelen.

Wouter is geïnteresseerd in de innovatieve kant van gemakkelijke dienstverlening en houdt zichzelf graag up-to-date met deze laatste trends en ontwikkelingen. Het optimaliseren van een complexe klantreis tot een vanzelfsprekende klantreis is voor hem het mooiste resultaat om te behalen.

In 2014 is hij afgestudeerd aan de Business School Notenboom, International Business & Management Studies (IBMS), en heeft zichzelf gespecialiseerd in (online) dienstverlening. Zijn kennis en werkervaring heeft hij ingezet voor organisaties in Nederland en Amerika. In Amerika heeft Wouter gemeenten geholpen de speeltuinen succesvol in te zetten tegen het groeiende obesitas probleem. Hierbij lag de focus op het creëren en het managen van een online community voor deze gemeenten (gebruikers van de speeltuinen). In Nederland heeft hij voor bedrijven als Allpa, Century21, KNHB en Spac Sport gewerkt. Hier heeft hij projecten begeleid op het snijvlak van onderzoek, online marketing en content management.

Publicaties:

Recente projecten:

  • Website-optimalisatie van wetterskipfryslân.nl (waardering 9)
  • Real-time Dashboarding gemeente Veenendaal, gemeente Texel & gemeente Medemblik.
  • Klanttevredenheidsonderzoeken Gemeente Veenendaal voor de kanalen website, balie en telefonie.
  • Doelgroep-, taak-, en klanttevredenheidsonderzoek voor WetterskipFryslân.nl.
  • Landelijk benchmarkonderzoek e-dienstverlening van gemeentelijke websites in 2016.

Bel Wouter: 06-36140055

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: