Succesverhalen
van klanten

Iedereen kan van alles beloven. Wij geven je bewijs over hoe het is om te werken met ons. Daarom laten we onze klanten graag aan het woord.

Klantcases

We zijn jouw beste keuze om een digitale uitdaging op te pakken. Geloof je dit niet? Kies een thema en bekijk hoe wij resultaten behalen.

Filter op vakgebied
Klantcases tags
Reclassering Nederland migreerde snel van een verouderd CMS naar Umbraco. Met GBBO’s begeleiding optimaliseerden ze de site, startten een aanbesteding en ontwikkelden een…
GBBO heeft Mark ingezet als interim webmaster bij gemeente Dijk en Waard. Mark houdt zich bezig met het online team professionaliseren en het leiden van projecten.
De ambitie van Wetterskip Fryslân is om de digitale dienstverlening continu te verbeteren. Door het door GBBO uitgevoerde toptakenonderzoek heeft het waterschap meer inzi…
Gemeente Houten wilde de toegankelijkheid van hun website onderzoeken. Via door GBBO uitgevoerde usabiliity tests werden knelpunten geïdentificeerd en verbeteringen voorg…

Onze klanten waarderen ons met:

Al meer dan 150 klanten
geholpen sinds 2013.

Klanten beoordelen ons met een 8,5 uit 100+ reviews op o.a. Google

We hebben meer dan 100 reviews ontvangen op o.a. Google.

Het team van GBBO

Wij zijn trots op onze klanttevredenheid

We zijn trots op de waardering van onze klanten. Bekijk hier een selectie van de meer dan 100 reviews van onze opdrachtgevers.

“GBBO gaf goede terugkoppelingen tijdens het onderzoek wat ze voor ons hebben uitgevoerd. Ze zijn erg kundig, werken effectief en denken goed mee. Dit maakte het werken zeer prettig.”

Marieke Bolt
Gemeente Veenendaal

“GBBO levert goed werk volgens afspraak en binnen de deadline. De samenwerking en communicatie verliep zeer prettig. Ze leveren goede producten op en bieden goede dienstverlening.”

Leonie Briene - Brouwer
VNG Realisatie

“De samenwerking met GBBO was goed. Afspraak is afspraak, ze zijn resultaatgericht en het zijn leuke lui om mee te werken. Ze nemen veel werk uit handen. Ze zijn goed in staat om te luisteren en de echte vraag te achterhalen. Er wordt niet gestart en met oogkleppen op naar het resultaat gewerkt. Ze hebben veel ervaring en dat betaalt zich uit in de samenwerking en de resultaten. Bij GBBO zijn ze zeer kundig op het domein van gemeentelijke digitale dienstverlening."

Tjerk Venrooy
VNG Realisatie

“GBBO voerde voor ons de projectleiding voor het vernieuwen van de website van www.meierijstad.nl uit. Ze hebben kennis en enthousiasme ingebracht, er was een goede klik met het online team, het managen van de CMS leverancier ging goed en het project is tijdig en binnen budget opgeleverd met een hoge kwaliteit. Als kers op de taart is er nog een collega getraind door GBBO waar we heel blij mee zijn.”

Carl van der Pol
Gemeente Meierijstad

“GBBO heeft ons geholpen met het nadenken over een betere invulling van ons online team van de gemeenten Bloemendaal en Heemstede. Ik zou GBBO aanbevelen vanwege de goede voorbereiding van de opdracht. De opdracht was goed uitgewerkt en geformuleerd en kwam overeen met hoe het in de praktijk ook ging. Ook de vraagstelling was goed verwerkt in de opdracht.”

Nancy Dooijes
Gemeenten Bloemendaal en Heemstede

“Het project werd professioneel aangepakt door GBBO en zeer zorgvuldig voorbereid en met passie uitgevoerd. De communicatie was goed, afspraken werden perfect nagekomen en het resultaat was naar verwachting. Het is erg fijn om met mensen te werken die hun vak verstaan.”

Annabel van Tilburg
Gemeente Utrechtse Heuvelrug

“Het snelle schakelen en communiceren, het opleveren van goede rapportages, de betrokkenheid en kennis van de materie maken het werken met GBBO heel prettig.”

Lindy Waldeck
SED Organisatie

“Aan de samenwerking met GBBO voor het vernieuwen van de website van gemeente Midden-Drenthe (en het realiseren van een nieuw online team) heb ik super veel gehad. Het was fijn om te kunnen sparren en iemand te hebben die je steunt, maar ook realistisch blijft.”

Jeroen Dijkema
Gemeente Midden-Drenthe

"Dankzij GBBO heeft het project voor de vernieuwing van onze website veel vaart gemaakt. Ze hebben de aanbesteder flink achteraan gezeten om het project te laten slagen. De onderzoeken voor de website zijn goed uitgevoerd en werden duidelijk gepresenteerd. Kortom, we zijn over de begeleiding van GBBO bij het vernieuwen van onze website tevreden."

Joop Beijaard
Gem. Regeling De Waddeneilanden

“GBBO heeft een goed resultaat voor ons opgeleverd binnen de afgesproken tijd. Ze maken gebruik van tijdige besprekingen van goede tussenproducten. Ze hebben een goede inhoudelijke benadering van de vraagstelling en zetten goed door om tot een resultaat te komen. Bij GBBO hebben ze een prettige manier van werken en het time- en verwachtingenmanagement was goed.”

Frank Faber
Ministerie van BZK

“De medewerkers van GBBO die ons hebben geholpen bij het vernieuwen van onze website van gemeente Midden-Drenthe hadden heel veel kennis van zaken, hadden humor en waren goed scherp.”

Kristiaan Benes
Gemeente Midden-Drenthe

“Bij GBBO staan flexibiliteit, meedenken en aanpakken centraal.”

Claudia Rijkhoek
SVHW

"De begeleiding van GBBO voor het vernieuwen van www.drechterland.nl was erg goed. We werden serieus genomen en de communicatie verliep goed. Het is te merken dat GBBO erg deskundig en professioneel is. We voelden ons echt klant."

Jolien Wagenaar
Gemeente Drechterland

“GBBO is professioneel, gedreven en klantgericht. Ze staan open voor feedback en zetten de klant voorop.”

Rosemarijn Bos
Gemeente Utrechtse Heuvelrug

"GBBO heeft ons geholpen met de projectleiding voor de vernieuwing van www.dronten.nl. GBBO denkt mee en ontzorgt enorm. Ze hebben de goede ideeën en het lijkt of hen niks te veel is gevraagd.”

Nadine Westenbrink
Gemeente Dronten

“Het team bij GBBO is kundig, jong, slim (wetenschappelijk), enthousiast en flexibel. In korte tijd hebben wij een goede basis liggen voor het vervolg. Ook de uitkomst geeft vertrouwen in een goed vervolg. Alles werd tijdig en goed verzorgd aangeleverd. Op momenten wanneer we een zetje nodig hadden kregen wij een zetje. Daarna werd de discussie weer snel opgepakt.”

Wiepke Popkema
Gemeente De Fryske Marren

“Ik zou GBBO zeker als eerste bureau aanbevelen om te helpen met digitale dienstverlening voor een gemeente. Ze denken ook mee aan de voorkant. Het is meer dan alleen een nieuwe website maken (www.voorneaanzee.nl). De samenwerking heb ik als prettig ervaren.”

Angelique Meijnen
Gemeente Voorne aan Zee

“We schakelden GBBO in voor het vaststellen van de nieuwe koers van Enschede.nl en projectleiding voor migratie naar de nieuwe website/CMS. Bij GBBO weet je dat je maatwerk, grote deskundigheid en flexibiliteit krijgt. Ze zijn klantgericht, dienstverlenend, maar ook kritisch op de inhoud.”

Ben van Heijningen
Gemeente Enschede

“Ik ben heel tevreden. Een 8.”

Monique van der Steen
Gemeente Loon op Zand

“Kenmerkend voor GBBO is de goede aansluiting, het vlotte contact en proactief werken.”

Han-Willem Groeneveld
Gemeente Capelle aan den IJssel

“Het samenwerken met GBBO was erg prettig. Ze gaven duidelijke adviezen op basis van het onderzoek wat ze voor ons hebben uitgevoerd. De afspraken werden goed nagekomen.”

Tineke van Dijk
Gemeente Medemblik

“GBBO beschikt over gedegen kennis. Ze zijn betrouwbaar en prettig in de omgang.”

Arian Stobbelaar
Gemeente Kampen

“Goed afgestemd op behoefte van de organisatie en deelnemers. Persoonlijk. Prettig. En vooral natuurlijk inhoudelijk erg kundig! Ik beoordeel de training met een 9.”

Lutske van Balken
Gemeente Epe

“De flexibiliteit van GBBO was top tijdens het project om onze website van gemeente Midden-Drenthe te vernieuwen. Ik ben heel positief.”

Lisa Busstra - Stormezand
Gemeente Midden-Drenthe

“GBBO heeft ons geholpen om de website van gemeente Heerenveen te vernieuwen. Als ik denk aan de verbetering van digitale dienstverlening dan denk ik aan GBBO. Tijdens het project werd er op een fijne en directe manier gecommuniceerd. Als er snel resultaat nodig was, dan pasten ze zich moeiteloos aan. Bij GBBO krijg je wat je verwacht van een bureau, met net even wat meer informatie en toelichting die zorgen voor het juiste resultaat.”

Jelle Hoekstra
Gemeente Heerenveen

“De training bracht mij veel nieuwe inzichten, die ik zelf nog niet uit mijn vakliteratuur had gehaald. Erg leerzaam dus. Ik beoordeel de training met een 9.”

Marije Alberts
Gemeente Asten

“GBBO heeft ons geholpen met het onderzoeken van onze website (www.groningen.nl). Het was duidelijk te merken dat ze heel veel kennis van zaken hebben en veel ervaring hebben met zowel grote als kleine gemeenten. GBBO is altijd bereid om mee te denken vanuit het standpunt en de mogelijkheden van de gemeente en is erg betrokken.”

Auktje Bootsman
Gemeente Groningen

“We hebben met GBBO een nieuwe visie en actieplan voor de digitale dienstverlening voor de komende 5 jaar ontwikkeld voor gemeente De Fryske Marren. Bij GBBO hebben ze verstand van zaken. Er is goed overleg mogelijk op maat en ze luisteren goed naar de opdrachtgever. Het contact was laagdrempelig. De projectbegeleiders doen hun werk goed. Ze hebben ons van goed advies voorzien. Bedankt voor de enthousiaste begeleiding.”

Martha à Nijeholt
Gemeente De Fryske Marren

“Tijdens het project  was het contact met GBBO prettig. Het resultaat voldoet aan onze verwachtingen. Kenmerkend voor GBBO is de openheid en transparantie in hun manier van werken. Ze hebben veel kennis, kunde en empathisch vermogen”.

Tamara Huffmeijer
Gemeente Leudal

“Er zijn waardevolle onderzoeken door GBBO uitgevoerd die ons helpen bij het realiseren van de nieuwe website www.voorneaanzee.nl (fusie van 3 gemeenten). Er werd gezorgd voor een goed overzicht en wij zijn goed geholpen.”

Nienke van 't Klooster
Gemeente Voorne aan Zee

“Er zit veel kennis en ervaring bij GBBO. We hebben het projectresultaat behaald, namelijk een geschikte nieuwe leverancier vinden voor het content management systeem voor www.overbetuwe.nl.”

Simone Vehof
Gemeente Overbetuwe

“Door jullie aanwezigheid is de vernieuwing van www.meierijstad.nl vlekkeloos verlopen. We hadden het webproject anders echt niet zelf voor elkaar gekregen. Afspraken worden nagekomen en er wordt gestructureerd gewerkt. Jullie ontzorgen ons.”

Anja van Aert
Gemeente Meierijstad

“Interessante cursus met enthousiaste cursusleider. Nuttige tips en goede voorbeelden meegekregen!”

Carolien Huisstede
Gemeente Hof van Twente

“Bij GBBO kun je uitgaan van een goede, snelle en doelgerichte service. Ze luisteren naar de behoefte van de klant en vertalen die door naar een goede uitvoering.”

Hermannus Stegeman
Gemeente Utrechtse Heuvelrug

"We zijn heel goed geholpen tijdens het uitvoeren van een contentanalyse- en schrapadvies t.b.v. www.DenHaag.nl."

Jacqueline de Zoete
Gemeente Den Haag

“De begeleiding en ondersteuning van GBBO waren heel fijn tijdens het trainen van ons team. We hadden regelmatig contact en krijgen uitgebreide antwoorden om ons te helpen meer met de doelstellingen te doen.”

Corinne van den Heuvel
BAR-organisatie

"Ik beoordeel de dienstverlening van GBBO met een 9. Het team van GBBO reageert snel en werkt heel adequaat. Voor ons een perfecte realisatie van een gebruikersgerichte vernieuwing van de website van Ergotherapie Nederland!”

Theo van der Bom
Ergotherapie Nederland

“Het topnavigatie onderzoek (werkt een topnavigatie goed of niet goed?) dat GBBO voor gemeente Harderwijk, Ermelo en Zeewolde heeft uitgevoerd was erg nuttig en verliep vlot. We merkten dat GBBO flexibel is.”

Carolien Nicolai
Gemeente Zeewolde

“Kenmerkend voor GBBO is de betrouwbaarheid, de transparante communicatie en de open houding die ze hebben. GBBO maakte het mij namelijk makkelijk om het project  succesvol uit te kunnen voeren. Ze hebben een overzichtelijk rapport met toepasbare verbeteracties opgeleverd voor Texel.nl.”

Denise Willemstein
Gemeente Texel

“Bij GBBO kijken ze altijd naar een passende oplossing. Ze zijn direct, maken gebruik van korte lijnen en denken goed mee. Dit zorgt voor een fijne samenwerking. We hebben het project kunnen maken naar ons eigen idee.“

Anja Nieuweboer
SED Organisatie

“Voor het redesignen van onze websites Bloemendaal.nl en Heemstede.nl zijn we heel tevreden. De omgang met GBBO was prettig, snel en gedegen. We begrijpen elkaar. Ze zorgden voor resultaten.”

Harry van Hoorn
Gemeenten Bloemendaal en Heemstede

“Bij GBBO hebben ze de feitelijke kennis over ontwikkelingen in de gemeentelijke markt paraat”.

Peter Vrolijk
Gemeente Capelle aan den IJssel

“GBBO heeft voor VNG.nl een klantreis onderzoek uitgevoerd. Dit ging hartikke goed. Ze zijn erg servicegericht, punctueel en houden zich aan de gemaakte afspraken. Het was allemaal duidelijk en de communicatie en planning waren goed.”

Remy Manck
VNG Realisatie

"De begeleiding voor de vernieuwing van onze website is heel goed geweest. De samenwerking verliep prettig, de werkgroep leden werden elke keer geënthousiasmeerd en de kennis en het geduld viel mij positief op.”

Sonja Evers
Gemeente Drechterland

“Tijdens het onderzoeken van onze website www.medemblik.nl was GBBO erg proactief en hield zich strak aan de afspraken. Er werd tijdig gecommuniceerd en er zit echt toegevoegde waarde in de adviezen en onderzoeken van GBBO.”

Hèlen Boots
Gemeente Medemblik

“Ik ben tevreden met het resultaat dat GBBO ons geleverd heeft voor het project optimalisatie/redesignen van www.losser.nl.  Bij GBBO beschikken ze over goed oplossend vermogen en zijn ze klantgericht. De expertise die ze meenemen vanuit andere gemeentes was goed zichtbaar in het huidige traject.”

Pieter Hof
Gemeente Losser

“De samenwerking met GBBO was uitstekend voor het vernieuwen van de 3 websites van de SED organisatie! De communicatie was goed en ze hebben echt kennis van zaken. Bij GBBO werken ze gestructureerd, open en snel.”

Dietwin Bruin
SED Organisatie

“De samenwerking met GBBO was heel prettig tijdens het project dat GBBO voor ons heeft gedaan. Ze zijn klantgericht, hebben kennis van zaken, kunnen snel schakelen en komen de afspraken na. De communicatie was duidelijk, helder en ook laagdrempelig. Jullie vullen elkaar goed aan. Jullie eigen kennis en de meegebrachte kennis van andere gemeenten en linkjes met de landelijke overheid gaf ons extra voordelen. Ik voelde me serieus genomen.”

Miranda van Erp
Gemeente Geertruidenberg

"De medewerkers van GBBO zijn zeer professioneel, vakkundig en hebben voldoende kennis om het project  uit te voeren. Ze zorgen voor een prettige sfeer en hebben een prettige doelgerichte aanpak.”

Helen van Pol
Gemeente Leudal

"De samenwerking met GBBO is erg prettig. Ze denken goed mee en komen met verschillende oplossingen en ideeën. Het is te merken dat ze vanuit expertise goede adviezen kunnen geven, die worden weergegeven in duidelijke rapportages."

Erik Vogelzang
Gemeente Veenendaal

“Met duidelijke kennis van zaken, heldere taal en enthousiasme spelen jullie op een soort van natuurlijke manier professioneel en prettig in op de hulpvraag. De communicatie was prettig door de snelle en duidelijke reacties. De professionaliteit van de medewerkers is een inspirerend voorbeeld.”

Conny Schakenbos
Gemeente Alphen aan den Rijn

"Wij hadden tijdelijk iemand nodig die een webcoördinator kon vervangen bij gemeente Medemblik. GBBO heeft een goede kandidaat geleverd en voor en tijdens de inhuurperiode had GBBO een zeer flexibele opstelling. Er werd goed meegedacht wanneer het nodig was."

De heer Kuijper
Gemeente Medemblik

“Duidelijke uitleg en prima voorbeelden: 'eye-openers'. Ik beoordeel het met een 9.”

Maarten van der Kolk
Gemeente Hof van Twente

“Tijdens het vernieuwen van onze website www.Kampen.nl bood GBBO goede ondersteuning. Ze toonden betrokkenheid bij de opdracht. Het was een prettige manier van samenwerken met als resultaat de oplevering van concrete resultaten en verbetermogelijkheden.”

Bertil van Kolthoorn
Gemeente Kampen

“Het resultaat dat GBBO heeft geleverd (visie, strategie en plan van aanpak Leudal.nl) vormt een solide basis om voor ons mee verder te gaan met het project. Het was prettig om met GBBO te werken. Ze zijn enthousiast, hebben een brede kennis en werken snel.”

Peter Schroen
Gemeente Leudal

“GBBO bood goede begeleiding in de mogelijkheden van klantonderzoek. Tijdens het project werd er goed meedacht over onze wensen en mogelijkheden. Het project liep goed in de fases die zijn afgestemd. Ik kreeg heel snel antwoord op vragen en werd tijdig geïnformeerd. De verslagen na een overleg waren ook snel beschikbaar.”

Bianca Tesselaar
SED Organisatie

“Ik ben heel tevreden over de geleverde webprofessional door GBBO. Hij kan goed verbinding maken tussen verschillende onderwerpen die spelen binnen ons online team (en daarbuiten). Hij heeft veel kennis en goede ideeën.”

Liesbeth Schreiner
Gemeente Dijk en Waard

“Wij hadden twee vragen: help ons bij een tijdige migratie van het huidige CMS en help ons bij de meervoudig onderhandse aanbesteding voor een nieuwe toekomstbestendige website. Omdat we laat instapten en dus eigenlijk simpelweg haast hadden, bleef voor mij een zorgvuldige én pragmatische aanpak van essentieel belang. Ik vind dat GBBO hierin geslaagd is. GBBO heeft waargemaakt wat zij beloofden.”

M. Kort
Reclassering Nederland

“GBBO gaf goede terugkoppelingen tijdens het onderzoek wat ze voor ons hebben uitgevoerd. Ze zijn erg kundig, werken effectief en denken goed mee. Dit maakte het werken zeer prettig.”

Marieke Bolt
Gemeente Veenendaal

“GBBO levert goed werk volgens afspraak en binnen de deadline. De samenwerking en communicatie verliep zeer prettig. Ze leveren goede producten op en bieden goede dienstverlening.”

Leonie Briene - Brouwer
VNG Realisatie

“De samenwerking met GBBO was goed. Afspraak is afspraak, ze zijn resultaatgericht en het zijn leuke lui om mee te werken. Ze nemen veel werk uit handen. Ze zijn goed in staat om te luisteren en de echte vraag te achterhalen. Er wordt niet gestart en met oogkleppen op naar het resultaat gewerkt. Ze hebben veel ervaring en dat betaalt zich uit in de samenwerking en de resultaten. Bij GBBO zijn ze zeer kundig op het domein van gemeentelijke digitale dienstverlening."

Tjerk Venrooy
VNG Realisatie

“GBBO voerde voor ons de projectleiding voor het vernieuwen van de website van www.meierijstad.nl uit. Ze hebben kennis en enthousiasme ingebracht, er was een goede klik met het online team, het managen van de CMS leverancier ging goed en het project is tijdig en binnen budget opgeleverd met een hoge kwaliteit. Als kers op de taart is er nog een collega getraind door GBBO waar we heel blij mee zijn.”

Carl van der Pol
Gemeente Meierijstad

“GBBO heeft ons geholpen met het nadenken over een betere invulling van ons online team van de gemeenten Bloemendaal en Heemstede. Ik zou GBBO aanbevelen vanwege de goede voorbereiding van de opdracht. De opdracht was goed uitgewerkt en geformuleerd en kwam overeen met hoe het in de praktijk ook ging. Ook de vraagstelling was goed verwerkt in de opdracht.”

Nancy Dooijes
Gemeenten Bloemendaal en Heemstede

“Het project werd professioneel aangepakt door GBBO en zeer zorgvuldig voorbereid en met passie uitgevoerd. De communicatie was goed, afspraken werden perfect nagekomen en het resultaat was naar verwachting. Het is erg fijn om met mensen te werken die hun vak verstaan.”

Annabel van Tilburg
Gemeente Utrechtse Heuvelrug

“Het snelle schakelen en communiceren, het opleveren van goede rapportages, de betrokkenheid en kennis van de materie maken het werken met GBBO heel prettig.”

Lindy Waldeck
SED Organisatie

“Aan de samenwerking met GBBO voor het vernieuwen van de website van gemeente Midden-Drenthe (en het realiseren van een nieuw online team) heb ik super veel gehad. Het was fijn om te kunnen sparren en iemand te hebben die je steunt, maar ook realistisch blijft.”

Jeroen Dijkema
Gemeente Midden-Drenthe

"Dankzij GBBO heeft het project voor de vernieuwing van onze website veel vaart gemaakt. Ze hebben de aanbesteder flink achteraan gezeten om het project te laten slagen. De onderzoeken voor de website zijn goed uitgevoerd en werden duidelijk gepresenteerd. Kortom, we zijn over de begeleiding van GBBO bij het vernieuwen van onze website tevreden."

Joop Beijaard
Gem. Regeling De Waddeneilanden

“GBBO heeft een goed resultaat voor ons opgeleverd binnen de afgesproken tijd. Ze maken gebruik van tijdige besprekingen van goede tussenproducten. Ze hebben een goede inhoudelijke benadering van de vraagstelling en zetten goed door om tot een resultaat te komen. Bij GBBO hebben ze een prettige manier van werken en het time- en verwachtingenmanagement was goed.”

Frank Faber
Ministerie van BZK

“De medewerkers van GBBO die ons hebben geholpen bij het vernieuwen van onze website van gemeente Midden-Drenthe hadden heel veel kennis van zaken, hadden humor en waren goed scherp.”

Kristiaan Benes
Gemeente Midden-Drenthe

“Bij GBBO staan flexibiliteit, meedenken en aanpakken centraal.”

Claudia Rijkhoek
SVHW

"De begeleiding van GBBO voor het vernieuwen van www.drechterland.nl was erg goed. We werden serieus genomen en de communicatie verliep goed. Het is te merken dat GBBO erg deskundig en professioneel is. We voelden ons echt klant."

Jolien Wagenaar
Gemeente Drechterland

“GBBO is professioneel, gedreven en klantgericht. Ze staan open voor feedback en zetten de klant voorop.”

Rosemarijn Bos
Gemeente Utrechtse Heuvelrug

"GBBO heeft ons geholpen met de projectleiding voor de vernieuwing van www.dronten.nl. GBBO denkt mee en ontzorgt enorm. Ze hebben de goede ideeën en het lijkt of hen niks te veel is gevraagd.”

Nadine Westenbrink
Gemeente Dronten

“Het team bij GBBO is kundig, jong, slim (wetenschappelijk), enthousiast en flexibel. In korte tijd hebben wij een goede basis liggen voor het vervolg. Ook de uitkomst geeft vertrouwen in een goed vervolg. Alles werd tijdig en goed verzorgd aangeleverd. Op momenten wanneer we een zetje nodig hadden kregen wij een zetje. Daarna werd de discussie weer snel opgepakt.”

Wiepke Popkema
Gemeente De Fryske Marren

“Ik zou GBBO zeker als eerste bureau aanbevelen om te helpen met digitale dienstverlening voor een gemeente. Ze denken ook mee aan de voorkant. Het is meer dan alleen een nieuwe website maken (www.voorneaanzee.nl). De samenwerking heb ik als prettig ervaren.”

Angelique Meijnen
Gemeente Voorne aan Zee

“We schakelden GBBO in voor het vaststellen van de nieuwe koers van Enschede.nl en projectleiding voor migratie naar de nieuwe website/CMS. Bij GBBO weet je dat je maatwerk, grote deskundigheid en flexibiliteit krijgt. Ze zijn klantgericht, dienstverlenend, maar ook kritisch op de inhoud.”

Ben van Heijningen
Gemeente Enschede

“Ik ben heel tevreden. Een 8.”

Monique van der Steen
Gemeente Loon op Zand

“Kenmerkend voor GBBO is de goede aansluiting, het vlotte contact en proactief werken.”

Han-Willem Groeneveld
Gemeente Capelle aan den IJssel

“Het samenwerken met GBBO was erg prettig. Ze gaven duidelijke adviezen op basis van het onderzoek wat ze voor ons hebben uitgevoerd. De afspraken werden goed nagekomen.”

Tineke van Dijk
Gemeente Medemblik

“GBBO beschikt over gedegen kennis. Ze zijn betrouwbaar en prettig in de omgang.”

Arian Stobbelaar
Gemeente Kampen

“Goed afgestemd op behoefte van de organisatie en deelnemers. Persoonlijk. Prettig. En vooral natuurlijk inhoudelijk erg kundig! Ik beoordeel de training met een 9.”

Lutske van Balken
Gemeente Epe

“De flexibiliteit van GBBO was top tijdens het project om onze website van gemeente Midden-Drenthe te vernieuwen. Ik ben heel positief.”

Lisa Busstra - Stormezand
Gemeente Midden-Drenthe

“GBBO heeft ons geholpen om de website van gemeente Heerenveen te vernieuwen. Als ik denk aan de verbetering van digitale dienstverlening dan denk ik aan GBBO. Tijdens het project werd er op een fijne en directe manier gecommuniceerd. Als er snel resultaat nodig was, dan pasten ze zich moeiteloos aan. Bij GBBO krijg je wat je verwacht van een bureau, met net even wat meer informatie en toelichting die zorgen voor het juiste resultaat.”

Jelle Hoekstra
Gemeente Heerenveen

“De training bracht mij veel nieuwe inzichten, die ik zelf nog niet uit mijn vakliteratuur had gehaald. Erg leerzaam dus. Ik beoordeel de training met een 9.”

Marije Alberts
Gemeente Asten

“GBBO heeft ons geholpen met het onderzoeken van onze website (www.groningen.nl). Het was duidelijk te merken dat ze heel veel kennis van zaken hebben en veel ervaring hebben met zowel grote als kleine gemeenten. GBBO is altijd bereid om mee te denken vanuit het standpunt en de mogelijkheden van de gemeente en is erg betrokken.”

Auktje Bootsman
Gemeente Groningen

“We hebben met GBBO een nieuwe visie en actieplan voor de digitale dienstverlening voor de komende 5 jaar ontwikkeld voor gemeente De Fryske Marren. Bij GBBO hebben ze verstand van zaken. Er is goed overleg mogelijk op maat en ze luisteren goed naar de opdrachtgever. Het contact was laagdrempelig. De projectbegeleiders doen hun werk goed. Ze hebben ons van goed advies voorzien. Bedankt voor de enthousiaste begeleiding.”

Martha à Nijeholt
Gemeente De Fryske Marren

“Tijdens het project  was het contact met GBBO prettig. Het resultaat voldoet aan onze verwachtingen. Kenmerkend voor GBBO is de openheid en transparantie in hun manier van werken. Ze hebben veel kennis, kunde en empathisch vermogen”.

Tamara Huffmeijer
Gemeente Leudal

“Er zijn waardevolle onderzoeken door GBBO uitgevoerd die ons helpen bij het realiseren van de nieuwe website www.voorneaanzee.nl (fusie van 3 gemeenten). Er werd gezorgd voor een goed overzicht en wij zijn goed geholpen.”

Nienke van 't Klooster
Gemeente Voorne aan Zee

“Er zit veel kennis en ervaring bij GBBO. We hebben het projectresultaat behaald, namelijk een geschikte nieuwe leverancier vinden voor het content management systeem voor www.overbetuwe.nl.”

Simone Vehof
Gemeente Overbetuwe

“Door jullie aanwezigheid is de vernieuwing van www.meierijstad.nl vlekkeloos verlopen. We hadden het webproject anders echt niet zelf voor elkaar gekregen. Afspraken worden nagekomen en er wordt gestructureerd gewerkt. Jullie ontzorgen ons.”

Anja van Aert
Gemeente Meierijstad

“Interessante cursus met enthousiaste cursusleider. Nuttige tips en goede voorbeelden meegekregen!”

Carolien Huisstede
Gemeente Hof van Twente

“Bij GBBO kun je uitgaan van een goede, snelle en doelgerichte service. Ze luisteren naar de behoefte van de klant en vertalen die door naar een goede uitvoering.”

Hermannus Stegeman
Gemeente Utrechtse Heuvelrug