Contact

Heb je een vraag voor ons of gewoon zin in een kop koffie, laat het ons weten!

Adres

Prinsenlaan 2, 3732 GN De Bilt

Telefoon

030 – 27 460 26

Bedrijfsgegevens

KvK: 67164072
Btw: NL856856770B01

Contact formulier

Naam

E-mailadres

Onderwerp

Bericht*

Locatie

Met de auto (gratis parkeren)

Het adres is Prinsenlaan 2 in De Bilt.

Vanaf Utrecht
Als je op de Utrechtseweg rijdt, passeer je het KNMI (herkenbaar aan de toren met de grote bol erop). Na het KNMI sorteer je rechts voor en neem je de afslag ‘De Bilt – Wilhelminalaan’ naar rechts. Volg de weg met de bocht mee en sla linksaf bij het witte herenpand B+P Adviseurs. Je bent nu op de Prinsenlaan. Ons pand bevindt zich aan de rechterkant. Je kunt aan de weg voor het pand parkeren. De ingang zit aan de rechterkant van het pand. Bel aan bij het bordje GBBO en we ontvangen je met genoegen.

Vanaf De Bilt
Als je vanaf de Bilt komt neem je de afslag naar links ‘De Bilt – Wilhelminalaan’, vlak voor het KNMI (herkenbaar aan de toren met de grote bol erop). Volg de weg met de bocht mee en sla linksaf bij het witte herenpand B+P Adviseurs. Je bent nu op de Prinsenlaan. Ons pand bevindt zich aan de rechterkant. Je kunt aan de weg voor het pand parkeren. De ingang zit aan de rechterkant van het pand. Bel aan bij het bordje GBBO en we ontvangen je met genoegen.

Vraag een eigen reisadvies op via Google Maps.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal kun je met verschillende bussen reizen naar ons kantoor. Deze bussen hebben een frequentie van meer dan 12 keer per uur en vertrekken gemiddeld om de vijf minuten. Je neemt de bus vanaf ‘Bushalte CS Jaarbeurszijde Utrecht, Platform C4’ naar bushalte ‘KNMI | Tunneltje de Bilt’. Je kunt kiezen uit de volgende buslijnen:

  • Bus 50 Veenendaal / Wageningen via Zeist/Doorn
  • Bus 73 richting Soesterberg via Zeist
  • Bus 74 richting Zeist
  • Bus 251 richting Zeist Handelscentrum

Stap bij bushalte ‘KNMI | Tunneltje de Bilt’ uit, loop een kort stukje naar links (circa 50 meter) en vervolgens naar rechts de Oude Bunnikseweg in. Passeer de witte brug en loop rechts de Emmalaan in, volg deze straat langs het water en ga rechtdoor bij de splitsing. Je bent nu in de juiste straat (Prinsenlaan). Vlak voor de flauwe bocht naar links bevindt zich aan je linkerkant het witte statige herenpand waar wij zijn gevestigd. De ingang tref je aan de rechterkant van het pand. Bel aan bij het bordje GBBO en we ontvangen je met genoegen.

Plan mijn OV-reis

Reacties

Geen reacties.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: