Bas van der Haar

Foto Linda
Foto Linda
Bas van der Haar
Projectleider & Adviseur Online Dienstverlening

Bel Bas: 06-24850971

Bas van der Haar - Manager & Adviseur Online

Bas is een echte verbinder met een grote voorliefde voor sociaal maatschappelijke projecten. Dit geeft Bas een extra drive om in het publieke domein zijn opdrachtgevers en de projectteams tot de allermooiste resultaten te laten komen. In de bijna 10 jaar dat Bas ondernemer was heeft hij veel online dienstverleningstrajecten opgezet en begeleid en gecommuniceerd op diverse niveaus.

Zo heeft hij een eigen mediawijsheid programma opgezet en op ruim 150 scholen uitgelegd aan kinderen hoe zij sociale media het beste kunnen gebruiken en wat de gevaren van sociale media kunnen zijn. De afgelopen 5 jaar heeft Bas bij een woningcorporatie zijn ervaring als projectleider en adviseur ingezet en geleerd hoe de hazen lopen binnen de gemeentelijke organisatie. Hij heeft voor de corporatie onder andere een nieuwe klantvriendelijke website gerealiseerd en een sociale media strategie geïmplementeerd.

Bij GBBO heeft Bas de rol als manager en adviseur online. We zijn daarnaast ook erg blij met het feit dat Bas veel ervaring heeft met het coördineren en implementeren van contentplannen en -strategieën en zijn kennis van social media strategie en gebruik. Bas beweegt zich in iedere organisatie alsof hij er al jaren werkt en is in staat om snel en kundig lastige vraagstukken te doorgronden en te stroomlijnen. Met Bas hebben we als GBBO een energieke, doortastende en ervaren collega in huis die voor onze gewaardeerde opdrachtgevers altijd voor het allerbeste resultaat zal gaan en staan.

Diensten

  • Projectleider realisatie en implementatie websites, intranet en (online) applicaties (inclusief aanbestedingen)
  • Projectleider optimalisatietrajecten websites, intranetten en (online) applicaties
  • Projectadviseur realisatie en implementatie websites, intranet en apps (inclusief aanbestedingen)
  • Advisering en implementatie m.b.t. (online) dienstverlening

Onderstaand overzicht geeft een beeld van de relevante projecten die Bas heeft uitgevoerd.

Recente projectleidingsopdrachten

  • Projectleider ‘Begeleiding gemeente Midden-Drenthe naar een nieuwe gemeentelijke website’.
  • Content coördinatie voor de nieuwe website van de Gemeente Midden Drenthe.
  • Ondersteunen bij diverse projecten rondom de implementatie van wetgevingen (o.a. WMEBV en de professionalisering van (online) teams.

Neem contact op met Bas
b.vanderhaar@gbbo.nl / 06-24850971

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: