Vacature: Projectleider Website & Adviseur Online (fulltime)

Wat mensen denken dat je doet
De hele dag mensen irriteren dat ze zaken aan je moeten opleveren en dat vervolgens niet doen.

Wat je werkelijk doet
Een glimlach op de gezichten toveren van je opdrachtgever, je projectteam én de webbouwer omdat het webproject vele malen soepeler verloopt dan verwacht.

Wij helpen al jaren honderden publieke organisaties om de websites, intranetten en webformulieren te vernieuwen en te verbeteren. Wij hebben jou daar bij nodig!

Jij gebruikt jouw projectleiding en advies skills om online projecten van publieke organisaties tot een succes te maken. Denk hierbij aan projecten rondom het implementeren en verbeteren van websites, webformulieren, intranetten en andere digitale applicaties. Je vindt het leuk om met het projectteam en de webbouwer een gaaf en goed werkend eindproduct op te leveren. Zodat de (eind)gebruiker een verbeterde online communicatie en dienstverlening ervaart. Dit zijn vaak inwoners, ondernemers, leden, cliënten, studenten of patiënten.

Omdat je voor publieke organisaties werkt zoals gemeenten, waterschappen en verenigingen spreek je de ene dag op uitvoerend niveau met je projectteam. En de volgende dag rapporteer je en presenteer je aan stuurgroepen, management teams of bestuurslagen zoals het college van B&W.

Als je ook nog enthousiast wordt van maatschappelijk je steentje bij dragen, dan ben jij onze nieuwe Projectleider & adviseur Online Dienstverlening!

Dit ben jij

 • Je irriteert je enorm aan slechte websites en weet hoe je een goede website voor elkaar bokst
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de online wereld waarbij je diverse projecten succesvol hebt (be)geleid
 • Je hebt hbo of universitair werk- en denkniveau
 • Termen als scope creep, scrummen, agile werken, de driehoek tijd, geld en kwaliteit doen een belletje rinkelen
 • Werkervaring binnen de (lokale) overheid of publieke sector is mooi meegenomen
 • Fulltime beschikbaar (32, 36 of 40 uur)

Wat we je gaan geven

 • Een goed salaris (€ 3.500 tot € 4.500,-) met een interessante bonusregeling. Maak je geen zorgen, we zijn er nog nooit niet uitgekomen met kandidaten;
 • Een groot opleidingsbudget, want we willen je de ruimte geven om te leren en te groeien
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om meer op te nemen als je dat nodig hebt
 • Een goede pensioenregeling, wel zo prettig voor later
 • Mogelijkheden voor hybride werken
 • Werken in een sfeervol kantoorpand, centraal gelegen in Bilthoven, goed bereikbaar en waar je altijd terecht kunt;
 • Een vergoeding voor alles wat je bij ons nodig hebt (denk aan een supersnelle laptop, telefoonbudget, thuiswerk- en reisvergoeding)
 • De allerleukste collega’s, persoonlijke aandacht, humor, wekelijkse borrels en maandelijkse teamuitjes
 • Jaarlijks een super gezellig weekendje weg met het team. Er zijn al legendarische uitjes geweest richting Athene en Riga
 • Vrijheid en doorgroeimogelijkheden. Er is ruimte om jezelf binnen je eigen specialisme te ontwikkelen

Hoe ziet mijn dag eruit?
Een dag bij GBBO is nooit hetzelfde. Je werkt aan meerdere uitdagende projecten tegelijkertijd met een gezonde mix van werken op locatie bij de klant, thuiswerken en werken bij ons op kantoor in De Bilt. Op vrijdagen zijn we vaak met het team samen en sluiten we regelmatig af met een gezellige borrel of uitje. Ook gaan we jaarlijks samen een weekend op pad. Zo zijn we de afgelopen jaren allen een weekend in verschillende Europese steden geweest. Je hebt de mogelijkheid om jezelf continu verder te ontwikkelen. Dit doen we niet alleen door een persoonlijk opleidingsbudget en het actief coachen van elkaar, maar ook bijvoorbeeld door te zoeken naar opdrachten die aansluiten bij wat jij wilt doen. We zijn een groeiend bedrijf en staan open om samen met jou te werken in de richting waar jij de meeste energie van krijgt. Zo blijft jouw werk altijd leuk, boeiend en uitdagend. Je maakt de online communicatie en dienstverlening voor veel Nederlanders dagelijks een stapje beter.

Quote Wouter Simons (6 jaar werkzaam bij GBBO):
De ruimte en mogelijkheden om, naast mijn toffe werkzaamheden, te groeien als persoon is wat GBBO naar mijn idee typeert. Samen kwaliteit leveren aan onze klanten en continu bouwen aan een nog mooiere en leukere werkomgeving.’

Zin in een (digitale) kop koffie?
Bel je even voor een (digitale) kop koffie en een goed gesprek!? Neem even contact op met Pieter Pinxten of bel 06-13979180

Wil je direct solliciteren?
Mail dan je CV en motivatiebrief naar droombaan@gbbo.nl t.a.v. Pieter Pinxten

Beste werving en selectiebureaus: we zijn er zeker van dat wij onze eigen nieuwe supersterren zelf kunnen werven.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: