Pieter Pinxten

Pieter Pinxten
Directeur & Senior Adviseur

Bel Pieter: 06-13979180

Pieter Pinxten - Directeur & Senior Adviseur

Pieter wordt enthousiast van dienstverlening die vanzelfsprekend is. Vanuit zijn achtergrond in dienstenmarketing (Msc Marketing) en werkervaring heeft hij zich tot een ervaren serviceverbeteraar ontwikkeld. Hij is sterk in projectmanagement, klantonderzoek en serviceverbetering voor organisaties die actief zijn in de publieke en commerciële sector.

Pieter is continu bezig met de missie van GBBO om overheidsdienstverlening eenvoudiger en goedkoper te maken. De afgelopen jaren heeft hij overheden geholpen om de dienstverlening via de balie, telefonie en het digitale kanaal eenvoudiger én goedkoper te maken. Kenmerkend is zijn 50/50 aanpak. Pieter werkt niet vóór zijn opdrachtgevers, maar mét zijn opdrachtgevers. Hij maakt graag gebruik van bestaande kennis en betrekt daarom vaak de opdrachtgever (van directeuren tot uitvoeringslaag) bij zijn projecten.

Zijn competenties heeft hij mogen inzetten en ontwikkelen voor een grote diversiteit van opdrachtgevers. Dit zijn opdrachtgevers in de publieke sector, zoals meer dan 100 gemeenten, het Ministerie van Binnenlandse Zaken, ICTU en KING. In de commerciële sector heeft hij veel ervaring opgedaan bij bedrijven zoals AD Nieuwsmedia, NRC Media, PON, Rabobank en Schiphol.

Publicaties

Recente projecten

Neem contact op met Pieter
p.pinxten@gbbo.nl / 06-13979180

Reacties

Geen reacties.

Vul je e-mailadres in, dan mail ik je de link naar de online training: